Ilmateenistuse teatel homme ennelõunal pilvisus tiheneb ning saartelt algav vihma- ja lörtsisadu levib pärastlõunal üle Eesti. Puhub lõunakaare tuul 2-7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on päeval 2..7 kraadi ja öösel 0..+2 kraadi.

Teisipäeva ennelõunal on ilm pilves, sajab lörtsi ja vihma. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ning läänepoolt alates sadu lakkab. Tuul pöördub kagust edelasse ning puhub kiirusega 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on päeval 1..7 kraadi, öösel 0..+5 kraadi.

Kolmapäeval on oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab enamasti vihma. Puhub edelatuul 5-11, puhanguti 15 meetrit sekundis, saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 meetrit sekundis. Päeval on õhusooja 2..7 kraadi, öösel ja termomeetrinäit vahemikku -2..+2 kraadi.

Neljapäeval tundub tulevat juba üsna kena kevadpäev - vähese või vahelduva pilvisusega ja sademeteta ning ka tuul on mõõdukas puhudes 1-7 meetrit sekundis. Põhjarannikul puhub läänekaare tuul 3-9 meetrit sekundis. Õhusooja on on 4..10 kraadi.