Reede öösel on madalrõhuvööndi mõju tugevam eelkõige Ida-Eestis ja seal on saju tõenäosus suur. Lääne-Eestis on ilm sajuta. Päevaks õhurõhk tõuseb ja suuremat sadu ei tule, vaid üksikutes kohtades võib hoog vihma tulla. Tuul nõrgeneb ja on päeval muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, Ida-Virumaal ja meretuulega rannikul kuni +5, päeval 11..15, meretuulega rannikul ja ka sajupilvede all kuni 8°C.

Laupäeval on tugevam põhjapoolse kõrgrõhkkonna mõju. Öö on enamasti sajuta ja selgem ning jahe - õhutemperatuur langeb 0..+5°C-ni ja selgema taeva sisemaal pole välistatud langus ka kraad alla 0°C. Päeval on hoovihma võimalus eelkõige Virumaal. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on 10..14°C, paar-kolm kraadi jahedam on hoogsaju all ja ka meretuulega rannikul, seda eelkõige Soome lahe ääres, kuhu võib jõuda lahe kohal tekkiv külm udu.

Pühapäeval muutub kõrgemal atmosfääris madalrõhkkond mõjusamaks ja soodustab rünksajupilvede arengut. Öö on olulise sajuta. Päeva peale saju tõenäosus suureneb, õhtupoolikul on vihmahooge laialdasemalt. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, kohati võib 0°C ümbrusse langeda, päeval 12..16, meretuulega rannikul 8°C.

Esmaspäeval on tänastel andmetel tugevam kõrgrõhkkonna mõju ja sajuhoogude võimalus on vaid laiguti. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur öösel +1..+6, päeval tõuseb 14..17°C-ni, meretuulega rannikul kuni 10°C.

Teisipäeval ulatub madalrõhkkond üle Skandinaaviast Läänemerele, kõrgrõhkkond püsib Venemaa kohal. Kahe rõhuala piirimail kandub lõunakaarest jätkuvalt võrdlemisi sooja õhku Eestisse. Lisandub ka niiskust ja päeval sajab siin-seal hoovihma. Kagutuul muutub saartel tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, päeval 12..17, meretuulega rannikul kuni 10°C.

Kolmapäeval suureneb madalrõhkkonna mõju. Öösel on sadusid harvem, päeval laialdasemalt. Tuul puhub valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel +3..+8, päeval 8..13°C. Kui püsib kaguvool, siis on ilm jätkuvalt soe ja temperatuur tõuseb üle 15°C.

Neljapäevane prognoospilt on veelgi vastuolulisem. Kui õhuvool lühiajaliselt edelasse pöördub, siis on ilm jahedam ja õhutemperatuur tõuseb kraad kuni kolm üle 10°C piiri. Kui püsib kaguvool, siis on sooja 15..18°C. Kõrgrõhkkonna serva mööda võib jõuda niiskust ja sel juhul püsib hoovihma võimalus.