Homme ulatub nõrgenev madalrõhkkond vööndina üle Eesti. Vihmahooge on kohati, tihedamaid sajuhooge võib olla Eesti põhja- ja lääneservas. Tuul on enamasti nõrk ja muutliku suunaga, põhjarannikul pöördub päeval itta ja kirdesse ning tugevneb puhanguti 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, rannikul kuni 10, päeval 8 kuni 12 kraadi.

Reedel madalrõhkkond nõrgeneb ja kaugeneb ida poole ning selle järel on mõnes kohas sajuhooge, vihma sekka võib ka lumekruupe tulla, sest õhuvool pöördub põhjakaarde ning algab külmema õhu sissetung. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, rannikul kuni 10, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Laupäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja Skandinaavia poolt laieneb kõrgrõhkkond üle Läänemere. Sajuhoogude võimalus püsib, vihma sekka tuleb ka lumekruupe. Tuul puhub idast ja kirdest ning on enamasti mõõdukas, vaid põhjarannikul võib pisut tugevam olla. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, rannikul kuni 7, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Pühapäeval katab kõrgrõhkkond nii Skandinaaviat kui Soomet ja ulatub ka Eesti kohale. Kohati on sajuhooge, tõenäosus on suurem Eesti põhjapoolses osas. Põhja- ja kirdetuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel sisemaal -2 kuni +3 kraadi, vaid rannikul jääb üle 5 kraadi, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Esmaspäeval püsib Skandinaavia ja Soome kohal kõrgrõhkkond ja ulatub Läänemere äärde. Samal ajal liigub piki Venemaa lääneserva põhja poole võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond ning selle liikumissuunast sõltub meie ilm. Kui see kõrgrõhkkonna ülekaalu väärata ei suuda, siis on vaid üksikute sajuhoogude võimalus, tuul võrdlemisi nõrk, õhutemperatuuris olulist muutust ei toimu ning ilm on endiselt kõle. Kui madalrõhkkond meile lähemale nihkub, siis toob see päeva peale eelkõige Peipsi äärde tihedamat sadu ning tõstab kirde- ja põhjatuule tugevamaks. Tänastel andmetel on õhutemperatuur öösel -2 kuni +3, rannikul kuni 7, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail võrdlemisi tugeva läänekaare tuulega. Kui on sajuhooge, siis vihma sekka tuleb üsna sageli lumekruupe, rannikul ka lörtsi. Õhutemperatuur on öösel sisemaal -1 kuni +3 kraadi, rannikul kuni 6 kraadi, päeval 3 kuni 8 kraadi.