Teisipäeva öö on kõrgrõhuharja mõjul sajuta, selge, rahulik ja külm. Temperatuur langeb õhus 3..8, meretuulega rannikul 12°C-ni, maapinna lähedal aga laialdaselt 0..-4°C-ni. Päeval kõrgrõhuhari eemaldub, pilverünkadele on soodsamad võimalused arenemiseks ja kohati võib ka hoog vihma tulla. Tuul pöördub saartest alates edelasse ja tugevneb pisitasa. Õhutemperatuur on 16..20°C.

Kolmapäeval jõuab Skandinaavia põhjatipust Soome võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond ja selle lohk liigub Eesti kohale. Öö on veel enamasti sajuta, aga edelatuul tugevneb puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C. Päeval liigub madalrõhulohk ühes hoovihmadega üle Eesti, on äikest. Ennelõunal puhub tugev edelatuul, keskpäeva paiku alates Loode-Eestist pöördub loodesse, puhanguid on kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 17..22°C, pärastlõunal loode poolt alates ilm jaheneb.

Neljapäeval püsib madalrõhkkond aktiivsena ja liigub Karjala kohale ning selle lääneserva mööda kandub loodevoolus uus ports külmemat õhku Eesti kohale. Saju võimalus on öösel idapoolsetes maakondades ja päev on kohatiste hoovihmadega. Puhub tugev loodetuul, puhanguid 15, rannikul ajuti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 5..10, maapinnal võib kohati 0°C lähedale langeda, rannikul kuni 12°C, päeval 12..17°C.

Reedel madalrõhkkonna mõjusfäär tugevneb ja saju tõenäosus on üle 50%. Läänekaare tuul on tugev eelkõige saartel. Õhutemperatuur on öösel 5..10, päeval 15..20°C.