Homme tuleb kõrg- ja madalrõhuala piirimail kohatiste lumehoogudega. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur langeb öösel -9 kuni -13, selgema taeva all kohati -17 kraadi, päeval on -7 kuni -11 kraadi.

Reedel on ülekaalus kõrgrõhkkonna mõju, kuid kohatise lumesaju võimalus püsib. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -13..-17, kohati langeb -20 kraadini, päeval tõuseb suuremal osal -9 kuni -14, saartel -5 kraadi ümbrusse.

Laupäev on kõrgrõhkkonna mõjul enamasti sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -8 kuni -13, Kesk- ja Ida-Eestis -14 kuni -18, kohati langeb alla -20 kraadi, päeval Lääne-Eestis -2 kuni -7, Kesk-ja Ida-Eestis -10 kuni -15 kraadi. Kui soe jõulisemalt peale tungib, siis tõuseb päevane temperatuurifoon kõrgemale.

Pühapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas kohatiste lumehoogudega. Õhutemperatuur öösel Lääne-Eestis -7 kuni -12, ida pool -14 kuni -18, kui arktiline külm jõulisemaks osutub, siis võib ka -20 kraadi ümbrusse langeda, päeval on Lääne-Eestis -2 kuni -7, ida pool veel -10 kraadi ümbruses.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkond tõenäoliselt üle Eesti, toob lume- ja lörtsisaju ning soojema õhumassi. Tuul pöördub edelasse. Õhutemperatuur öösel Lääne-Eestis -1 kuni -6, Kesk- ja Ida-Eestis -5 kuni -11 kraadi, päeval -1 kuni -6 kraadi, saartel võib 0 kraadini tõusta.

Teisipäeval ja kolmapäeval jätkub Skandinaaviast madalrõhkkonna ja soojema õhumassi surve. Samal ajal võib põhja poolt külm kõrgrõhkkond uuesti jõulisemaks muutuda. Tänaste prognoosarvutuste kohaselt on jätkuvalt võrdsed võimalused mõlema variandi kasuks.