Neljapäeva öösel suur hoovihma ja äikesevõimalus, sooja on 12 kuni 18 kraadi. Päevaks tugevneb lääne pool kõrgrõhuala ja haarab Läänemere ümbruse: taevas selgineb ja ilm on sajuta. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb päeval looderannikul kuni 14 meetrit sekundis. Õhumass vahetub värskema vastu. Päevased soojakraadid jäävad vahemikku 20 kuni 25, tuulisel rannikul kohati 18 kraadi.

Reedel ja laupäeval püsib kõrgrõhuala Läänemere ümbruses. Ilm on sajuta ja tuul nõrk. Jahedamas õhumassis langeb õhutemperatuur selgel ööl sisemaal 10 kraadi ümbrusse, päikeselisel päeval tõuseb 18 kuni 23, laupäeval Lääne- ja Lõuna-Eestis 25 soojakraadini.

Pühapäeval ja esmaspäeval näib uus kõrgrõhuala kindlustuvat hoopiski kaugemal põhjas Barentsi mere ja Koola poolsaare kohal ning vastupidiselt eelmistele arvutustele hakkab selle kõrgrõhuala lõunaservas meie poole liikuma tunduvalt jahedam õhk. Külmema õhu sissetungil võib kohati nõrka hoovihma sadada. Kirde- ja idatuul tugevneb veidi ja lisab jaheduse tunnet. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Teisipäeval ja kolmapäeval püsib kõrgrõhuala kese kas Soome või Loode-Venemaa kohal ja jätkub ida- ja kirdetuulega jaheda õhu juurdevool. Saju tõenäosus on väike. Õhutemperatuur langeb sisemaal öösel 6 kuni 10, päevasooja on 17 kuni 21 kraadi.