Teisipäeval liigub Poolast üle Baltimaade kirdesse madalrõhulohk. Sajab hoovihma, hommikul ja päeval on ka äikest. Tugevamad ja tihedamalt on sajuhooge Kesk- ja Ida-Eestis. Tuul on öösel nõrk ja muutliku suunaga, päeval tugevneb läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 17, päeval 17 kuni 23 kraadi, Kagu-Eestis võib paar kraadi kõrgemale tõusta.

Kolmapäeval tugevneb Eesti kohal kõrgrõhuala põhjaserv. Kohati sajab hoovihma (saju tõenäosus ~25 protsenti). Edela- ja läänetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Neljapäevaks jääme kõrgrõhkkonna põhjaserva. Nii öö, päev kui ka õhtu on olulise sajuta (kohatine saju võimalus ~10 protsenti). Puhub mõõdukas ja nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Reedel eemaldub kõrgrõhuala kese lõuna poole ja Põhjamerelt kirdesse liikuva madalrõhualast lähtuva sooja frondi pilved liiguvad üle Eesti. Päeva jooksul suureneb hoovihmavõimalus 30-50 protsendini. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, pealelõunal pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 20 kuni 26 kraadi. Õhuvool kaldub lõunasse ja õhtuks saabub lõunast veelgi soojem õhumass.

Laupäeval jääme idapoolse kõrgrõhuala ja lääne poolse madalrõhuala piirialale. Kohati sajab hoovihma, suurem on sajuvõimalus öösel. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, õhtuks pöördub tuul kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 17, päeval 25 kuni 30 kraadi, meretuulega rannikul kohati jahedam.

Pühapäeval liigub Läänemerelt Eestisse madalrõhulohk. Öö on sajuta, päeval läheneb Läänemerelt sajuvöönd Lääne-Eestisse ja liigub edasi ida poole. Sajab vihma, on äikest. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 20, päeval 25 kuni 30, kohati tõuseb kuni 33 kraadini, Hiiu- ja Saaremaal on sooja 20 kuni 25 kraadi.

Esmaspäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti ja selle järel tugevneb päeval kõrgrõhuhari. Öö on vihmane, päeval on üksikuid sajuhooge. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 15 kuni 20, päeval 20 kuni 25 kraadi.