Homme tugevneb kõrgrõhuhari. Öö hakul sajab Eesti idaservas kohati veel hoovihma ja ka pärastlõunal võib üksikutest rünksajupilvedest lühiajaline rabin tulla. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, pole välistatud, et maapinna lähedal langeb kohati nullini, päeval 15 kuni 19 kraadi, vaid rannikul on jahedam.

Reede öö on eemalduva kõrgrõhuharja mõjul sajuta. Tuul pöördub lõunasse ja pisut tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, sisemaal võib maapinna lähedal nullini langeda. Päevaks jõuab Skandinaaviasse madalrõhkkond ja selle idaserva mööda läheneb vihmapilvede vöönd hommikuks Saaremaale ja Hiiumaale ja päeva jooksul liigub ka üle Mandri-Eesti sajuhooge. Tuul on mõõdukas, puhub päeval edelast, õhtul läänekaarest. Õhusooja on 15 kuni 20, edelatuulele avatud rannikul on jahedam.

Laupäeva öö ja hommik on enamasti sajuta. Päevaks jõuab järgmine madalrõhulohk ühes vihmapilvedega Eesti kohale. Lõunakaare tuul ajuti tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, maapinna lähedal võib nulli lähedale langeda, päeval 14 kuni 19, Ida-Eestis kuni 22 kraadi.

Pühapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste vihmahoogude ja mõõdukalt tugeva läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 12 kuni 17 kraadi.

Esmaspäevaks lisandub lõuna poolt niiskust ja see võib Eesti idapoolse osa sajupilvedega katta. Lääne-Eestis on sel juhul taevas selgem ja saju võimalus väiksem. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 10, päeval 14 kuni 18 kraadi. Kui niiskem õhumass Peipsi taha kandub, saab üle Eesti tugevamaks kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on kõikjal suurema sajuta. Tõenäolisem versioon saab selgemaks järgnevatel päevadel.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Tuul pöördub läänekaarest lõunasse ja kagusse ning tugevneb päeval. Lõunavoolus lisandub soojemat õhku. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 19 kuni 22, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi.

Kolmapäeval läheneb merelt madalrõhulohk ja öösel jõuavad saartele sajupilved. Päeval suureneb vihma ja äikese võimalus ka mandril. Puhub võrdlemisi tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 20 kuni 25 kraadu. Saartel ja läänerannikul on õhusooja vähem.