Teisipäeval nihkub Venemaalt Eesti kohale kitsas madalrõhuvöönd, mille all on õhumass väga soe ja ebapüsiv. Öösel on hoovihma- ja äikesepilvi kohati ning mõnes kohas tekib udu. Tuul on muutlik ja nõrk ning õhutemperatuur on 13 kuni 19 kraadi. Päeval koonduvad hoovihma- ja äikesepilved suurima tõenäosusega (75-95 protsenti) mandri kesk- ja lääneosa kohale, mujal sajab hoovihma kohati (50-60 protsenti). Tuul pöördub idakaarde, Lääne-Eesti saartel kirdesse ja põhja ning ulatub 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 23 kuni 29 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb, kuna Venemaa põhjaosast laieneb Läänemerele kõrgrõhuala. Hoovihma võimalus on Lääne-Eestis 25 protsendi ringis, Ida-Eestis veidi suurem. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 16 kuni 21, päeval 24 kuni 29 kraadi.

Neljapäeval jääb kõgrõhuala Eestist põhja poole ning lõunas olev madalrõhuala surub ennast lähemale, aidates taas üle Eesti hoovihma- ja äikesepilvi toota (50-75 protsenti). Puhub nõrk või mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 16 kuni 21, päeval 25 kuni 30 kraadi.

Reedel ja laupäeval läheb õhk soojemaks ning hoovihma ja äikesevõimalus on üle Eesti 50-75 protsendi. Idakaare tuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 18 kuni 22, päeval 25 kuni 31 kraadi.

Pühapäeval pöördub õhuvool kergelt kagusse ning toob kuuma juurde. Ilm on palav ning hoovihma ja äikese tõenäosus suur. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 19 kuni 24, päeval 26 kuni 33 kraadi.

Esmaspäeval võib tugevneda Eesti kohal kõrgema ja kuivema rõhuga ala, kuumus aga püsib.