Homme suureneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on olulise sajuta, vaid päeval võib üksikuid lühiajalisi vihmasagaraid tulla. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 12, päeval 17 kuni 20 kraadi, vaid rannikul võib kraad-paar jahedam olla.

Laupäeva öö tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul suuremal osal selge taevaga, kuiv, vaikne ja ikka võrdlemisi jahe. Õhutemperatuur on 5 kuni 10, saartel kuni 13 kraadi.

Päeval eemaldub kõrgrõhuvöönd veidi ida poole. Kuid suuremal osal Mandri-Eestist püsib ilm õhtuni sajuta ja vaid väheste pilvedega. Õhuvool pöördub lõunakaarde ja saabuvas soojemas õhumassis tõusevad termomeetrinäidud 20 kuni 24 kraadini.

Skandinaaviasse jõuab aga uus madalrõhkkond ja laieneb päeva jooksul üle mere. Saartel pilved tihenevad ja pärastlõunal hakkab vihma sadama. Õhtuks liigub sadu mandrile, võib olla ka äikest. Kagutuul tugevneb. Sooja on saartel 16 kuni 19 kraadi.

Pühapäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes vihmapilvedega üle Eesti, on äikesevõimalus. Päeva peale tugevneb kõrgrõhuhari ja sajuhooge on vaid üksikuid, Lõuna-Eestis on võimalik ka äike. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Sooja öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 24, kagunurgas kuni 26 kraadi.

Esmaspäeval suundub madalrõhkkond Lapimaale ja selle lõunaserva mööda liigub üle Eesti madalrõhulohk ühes vihmahoogudega. Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub läänekaarde. Sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Teisipäeval tugevneb Läänemere ääres kõrgrõhuhari. Üle Leedu ja Läti liigub Venemaa poole aga madalrõhkkond ja selle sajud võivad Eesti lõuna- ja idaserva riivata. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja on öösel 8 kuni 13, Ida-Eestis 15 kraadi ümber, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Kolmapäeval hakkab Põhja-Euroopas kõrgrõhkkond tugevnema ja ilm on enamasti sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja öösel 8 kuni 13, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Kui see tendents jätkub, püsib ilm sajuta ka neljapäeval. On ka võimalus, et Läänemere õhuruumi jõuab uus madalrõhkkond. Missugune variant tõenäolisemaks kujuneb, saab kinnitust järgnevail päevil.