Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõusva õhurõhu foonil on sajuhooge vaid üksikutes kohtades. Õhumass on külmem ja sadu tuleb alla lörtsi ja lumena. Tuul pöördub põhjakaarde, kiiruseks 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni 4 kraadi.

Neljapäev on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta. Kesk-Euroopa poolt survet aga avaldab survet madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail tugevneb hommikul ida- ja kirdetuul 5-12, päeval saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, saarte rannikul kuni 2, päeval 1 kuni 5 kraadi.

Reedel püsib kahe rõhuala vastasseis. Öö on veel sajuta. Hommikuks jõuavad Lõuna- ja Edela-Eestisse lörtsi- ja lumepilved, liiguvad päeva peale põhja poole ning sadu läheb järk-järgult üle vihmaks. Puhub tugev ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Laupäeval lisandub lõunavoolus soojust ja niiskust. Öösel sajab aeg-ajalt vihma, päeval on sadusid hõredamalt. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning nõrgeneb. Temperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 4 kuni 8 kraadi. Lõuna- ja Ida-Eestis tõuseb 10 kraadi ümbrusse.

Pühapäeval jääme idapoolse kõrgrõhkkonna ja lääne pool oleva madalrõhkkonna piirimaile, mis tagab edelavoolus soojemale õhumassile pääsu Läänemere äärde. Siin-seal sajab vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, päeval 3 kuni 8 kraadi, Lõuna-Eestis võib tõusta paar-kolm kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval liigub üle Läänemere järgmine madalrõhulohk ning toob niiskust lisaks. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 3, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Teisipäevaks muutub lääne-idasuunaline jugavool Atlandil väga jõuliseks ja selles liigub Läänemere äärde aktiivne madalrõhkkond ühes ookeanilt kaasatoodud soojuse ja niiskusega. Sajab lörtsi ja vihma, päeval muutub sadu tihedaks. Tuul on öösel lõunakaarest ja mõõdukas, päeval pöördub kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 2 kuni 6 kraadi.