Täna pärastlõunal lisandub pilvi ja õhtul muutub hootine lörtsisadu laialdasemaks ja sekka tuleb uuesti ka vihma. Hommikul puhanguti 18, Soome lahe ääres 23 m/s puhunud edela- ja läänetuul nõrgeneb ja õhtul pöördub lõunasse ja kagusse. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi.

Ööl vastu homset üks madalrõhkkond eemaldub, kuid järgmine jõuab üle mere Soome lahe suudme kohale. Enne keskööd sajab lund ja lörtsi, pärast keskööd enamasti lörtsi ja vihma. Tuul puhub öö hakul lõunakaarest ja on mõõdukalt tugev, pärast keskööd pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, hommikuks langeb Lääne-Eestis 0 kuni -3 kraadini. Päeval suundub väike madalrõhkkond Soome idaosa poole ja selle järel algab loode poolt külmema õhu sissetung. Hommikupoolikul sajab lörtsi, aga loode poolt alates muutub pilvekiht hõredamaks, sajuhood lumisemaks ja harvemaks. Pärastlõunaks taandub paksem pilvemass Peipsi taha ja õhtupoolikul on vaid üksikute lumehoogude võimalus. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -2 kraadist Põhja-Eestis kuni +2 kraadini Lõuna-Eestis, pärastlõunal langeb.

Esmaspäeval koondub madalrõhkkond Venemaale ja ulatub servaga veel Eesti kohale. Siin-seal sajab lund. Tuul on võrdlemisi tugev, puhub öösel edelast ja läänest, rannikul loodest, päeval pöördub kõikjal loodesse. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -3 kraadi.

Teisipäev on kaugeneva madalrõhkkonna järel üksikute lumehoogudega. Öö on veel võrdlemisi tugeva loodetuulega, päeval tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Kolmapäeva öö on kõrgrõhuharja mõjul rahulik ja selge taevaga. Õhutemperatuur langeb -5 kuni -10, sisemaal langeb mõnel pool -15 kraadi ümbrusse, rannikul on veidi pehmem. Ennelõuna on päikeseline, pärastlõunal alates saartest kattub taevas õhukese pilvevinega, kuid ilm on sajuta õhtuni, siis jõuab saartele lumesadu. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb -3 kuni +1 kraadini.

Neljapäeval laieneb madalrõhkkonna serv üle Läänemere. Ilm on pilvisem, öösel sajab kord siin, kord seal lund. Puhub tugev kagutuul. Päeval on sajuhooge harva ja tõenäoliselt on need nõrgad ning võivad tulla nii lume, lörtsi kui vihmana. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel saartel -1 kuni +1, mandril -1 kuni -6, sisemaal võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -1 kuni +4 kraadi.

Reedel tõmbub madalrõhkkond tagasi ja uuesti muutub idapoolne kõrgrõhkkond mõjusamaks. Kohati võib nõrka vihma või lörtsi sadada. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel alla 0 kraadi, päeval tõuseb üle 0 kraadi.