Homme teeb ilma Venemaa kohal kagusse kaugeneva kõrgrõhuala serv. Öö on külm, eriti Ida-Eestis, Hiiumaale ja Saaremaale saabub veidi soojemat ja niiskemat õhku ning kohatiste vihmahoogude tõenäosus on saartel ~50 protsenti. Mandri-Eesti jääb sajuta. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul, kuid õhtul tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur öösel 0..-6, saartel ja rannikul 2..7°C, päeval 4..10°C.

Neljapäeval laieneb piki Norra merd põhja poole kahe keskmega madalrõhuala, mis laiendab oma valdusi Läänemere ümbruses, kuid olulist sadu meile veel ei too. Tuul pöördub kagust lõunasse ja edelasse ning tugevneb 7-12, puhanguti 15, päeval saartel ja rannikualadel puhanguti 20 m/s (tõenäosusega meie rannikuvetes kuni 50%, Läänemerel kuni 75%). Õhutemperatuur öösel -1..+4, läänerannikul kuni +7, päeval 4..9, saartel kuni 12°C.

Reedel liigub üle Eesti madalrõhulohk. Sajab vihma ja alles õhtupoolikul sajuhood harvenevad. Öösel puhub tugev edela- ja lõunatuul, puhanguti 15, saartel ja rannikualadel kuni 20 m/s. Päeval pöördub tuul üle lääne loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel Ida-Eestis +1..+4, Lääne-Eestis 4..10, päeval 5..10, Lääne-Eestis kuni 12°C.

Laupäevaks tugevneb kõrgrõhuhari. Öösel on kohatiste sajuhoogude võimalus veel 60-80%, päeval langeb alla 50%. Tuul puhub öösel loodest ja jääb nõrgemaks, päeval pöördub edelasse ja lõunasse. Õhutemperatuur öösel 3..8, päeval 7..11°C.

Pühapäevane ilm sarnaneb neljapäevasele. Norra merel on uus madalrõhkkondade tandem ja selle mõju ulatub Läänemere äärde, kuid vihmapilved meie läänesaartest eriti kaugemale ei ulatu. Sajuvõimalus saartel 50-60%, sisemaal alla 40%. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 1..7, päeval 7..10°C.

Esmaspäeval on Eesti kohal madalrõhuala kaguserv. Ilm on vihmane ja suhteliselt soe. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 2..8, päeval 6..10°C.

Teisipäeval liigub 70% tõenäosusega üle Eesti kõrgrõhuhari. Öö esimene pool on veel vihmane, kuid päeval on sajuvõimalus alla 40%. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul, õhtul pöördub tuul kagusse. Õhutemperatuur öösel 1..7, päeval 7..10°C.