Homme, vabariigi aastapäeval jääb madalrõhkkonna lõunaserv Eesti kohale. Sadusid on hõredalt, aga üksikutes kohtades võib lund ja lörtsi pudeneda, tänastel andmetel on tõenäosus veidi suurem Lõuna-Eestis. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5. Kohati tõmbub taevas selgemaks ja siis võib kuni -10-ni langeda, suurem on pakase tõenäosus Lääne- ja Põhja-Eestis. Päeval on temperatuur -1 kuni +2, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Järgnevaks kolmeks päevaks jääb kõrgetesse õhukihtidesse ulatuv madalrõhuala Põhja-Euroopa kohale tiirlema ja selle serva mööda kandub Eestisse kord niiskemat, kord veidi kuivemat õhku ning vastavalt sellele on kord sajuhooge enam, kord vähem. Sajud langevad alla enamasti lume ja lörtsina.

Neljapäeval sajab kohati lund. Tuul puhub edelast ja lõunast, on öösel mõõdukas, päeval võib veidi tugevneda. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +2.

Reede öö on mõne üksiku lumehooga, päeva peale suureneb lume- ja lörtsihoogude tõenäosus, hilisõhtul võib sadu laialdasemaks muutuda. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja lõunatuul, päeval on rannikul puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +2, kohati jääb napilt alla nulli.

Laupäeval sajab vahetevahel lund ja lörtsi, laialdasemalt on sajuhooge öösel ja hommikupoolikul. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, kohati võib selgemat taevast olla ja sel juhul langeb kuni -8°ni, päeval -1 kuni +3.

Pühapäeva öösel sajab aeg-ajalt lund, saartel ka lörtsi. Päeval õhurõhk tõuseb ja kõrgrõhkkond tugevneb ning saju võimalus on väiksem. Tuul pöördub edelast loodesse ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval -1 kuni +2.

Esmaspäeva öö on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja nõrga tuulega. Päeval tugevneb madalrõhkkonna mõju ja kohatise saju võimalus suureneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, pikemaajaliselt selgineva taeva all võib -10-ni langeda. Päevane temperatuur on -3 kuni +1.

Teisipäeval on madalrõhkkonna mõju suurenemisel võimalikud nõrgad lumehood ja sel juhul langeb öine õhutemperatuur -5-ni, selgema taeva korral aga -10-ni ja paar kraadi madalamalegi, päeval tõuseb 0-4-ni. Kirde- ja idatuul tugevneb.