Kolmapäeva öösel jõuab Norra rannikule aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Eesti rannikuvetes tugevneb lõuna- ja edelatuul 9-14, hommikuks puhanguti 18, Saaremaal ja Hiiumal kuni 23 m/s. Vihmapilved jõuavad Lääne-Eestisse, teatab ilmateenistus.

Päeval liigub keeris Botnia põhjatipu suunas ja madalrõhulohk ühes hoogsajupilvedega suundub üle Eesti. Puhub tugev edelatuul 8-15, puhanguti 18, rannikul kuni 23 m/s, õhtupoolikul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Neljapäeval kaugeneb madalrõhkkond Barentsi merele, aga on endiselt võimas ja selle kauge edelaserv ulatub ikka veel Läänemereni. Öö on suurema sajuta, päeval sajab kord siin, kord seal hoovihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 17 kraadi.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on sajuta. Puhub läänekaare tuul 5-12 m/s. Päeval on üksikute sajuhoogude võimalus. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 17 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Öö on sajuta ja selge ning vaikne. Temperatuur langeb õhus 3 kuni 9 kraadini, maapinna lähedal võib alla nulli jahtuda. Päev on võrdlemisi päikeseline ja mõõduka lõunakaare tuulega. Õhusooja on 18 kuni 21, briisituulega rannikul kuni 15 kraadi.

Pühapäeval läheneb Skandinaaviale uus madalrõhkkond ja laieneb Läänemere suunas. Jõulisema surve korral jõuavad päeval vihmapilved ka Eestisse. Kui kõrgrõhkkonna serv kauem vastu peab, siis on öö selgem ja taas võib taimi öökülmaoht ähvardada. Päevaks lisandub pilvi, aga ka sooja ning sel juhul on ilm suvine ja veel sajuta.

Juhul kui pühapäev veel muutust ei too, siis saab see teoks esmaspäeva öösel. Madalrõhulohk ühes sajuhoogudega suundub üle Eesti. Päev tuleb tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul suurema sajuta, aga tugeva läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 19 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhuvööndi mõjul põhiliselt sajuta. Tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 14 kuni 20 kraadi.