Homme liigub Skandinaavia põhjatipu kohale madalrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb Läänemere äärde. Kohati sajab veidi vihma, õhtu poole muutub sadu tihedamaks. Edelatuul tugevneb 5-12, rannikul ja saartel puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +6, päeval +2 kuni +6, saartel kuni 8 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Neljapäeval ulatub madalrõhkkonna serv üle Skandinaavia Läänemere äärde. Öösel puhub mõõdukas läänetuul, päevaks tugevneb edelatuul sisemaal puhanguti 15, rannikul kuni 25 m/s (tõenäosusega 50%). Mõnes kohas sajab ka veidi vihma. Õhutemperatuur +4 kuni +7, öösel võib kohati +2 kraadni langeda.

Reedel püsib Skandinaavia ja Soome kohal mitmeosaline madalrõhuala ja selle surve Läänemere ümbrusele püsib. Edelatuul ulatub öösel puhanguti 17, rannikul 23, saartel pole välistatud ka 25 m/s (tõenäosusega 30-50%), päeval nõrgeneb tuul 5-12, rannikul puhanguti 14 m/s. Siin-seal sajab vihma, õhtu poole võib Ida-Eestis sekka ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +2 kuni +7, pärastlõunal langeb.

Laupäeval koondub madalrõhkkond Soome ja selle servas sajab Eestis vihma ja lörtsi. Puhub mõõdukas edelatuul, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval tuleb nõrgenev madalrõhkkond Soome lahe ümbrusse. Põhjakaarest lisandub külmemat õhku ning sajuhoogusid tuleb nii lumekruupide, lörtsi kui vihmana. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel -2 kuni +3, päeval 0 kuni +3.

Esmaspäevaks eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle järel lisandub põhjakaarest külma. Kohati sajab veidi lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma. Ilm on võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Teisipäeval läheneb Taani väinade kohalt madalrõhkkond ja tõstab Läänemere ääres tuule tugevaks. Tuule suund ja kiirus ning ka saju ulatus sõltuvad madalrõhkkonna liikumise kiirusest ja trajektoorist, mille prognoos ei ole tänase seisuga veel piisavalt usaldusväärne.