Homme tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on sajuta. Puhub läänekaare tuul 5-12, öö hakul rannikul puhanguti 15, Soome lahe ääres pole välistatud kuni 18 m/s. Päeval on üksikute sajuhoogude võimalus. Puhub valdavalt läänetuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14-15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 17 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkond. Öö on sajuta ja selge ning vaikne. Miinimum langeb õhus 3 kuni 9 kraadini, maapinna lähedal aga laialdaselt nulli ümbrusse. Päev on võrdlemisi päikeseline, õhtu poole pilvisem, aga ka veel sajuta. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, õhtul saartel tugevneb. Lisandub soojemat õhku ja temperatuur tõuseb 20 kraadi ümbrusse, briisituulega rannikul on jahedam.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjaosa itta. Öö hakul on ilm veel sajuta, aga tugevneva lõunakaare tuulega ning soe. Õhutemperatuur on 10 kuni 15 kraadi. Pärast keskööd jõuavad saartele vihmapilved, mis liiguvad hommikupooliku jooksul üle Eesti itta ja selle järel taevas taas selgineb. Tuul pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on 14 kuni 19 kraadi, Ida-Eestis võib paar-kolm kraadi enam olla.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub võrdlemisi tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 17 kraadi.

Teisipäeval võib kõrg- ja madalrõhuvööndi piirimail kohati hoovihma sadada. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 15 kuni 19 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Kolmapäev tuleb kõrgrõhuvööndi mõjul põhiliselt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, maapinna lähedal võib langeda nulli ümbrusse. Päeval on sooja 15 kuni 20 kraadi.

Neljapäeva öö on eemalduva kõrgrõhuharja mõjul sajuta. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk ja võib lisanduda vihmapilvi. Läänekaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 10, päeval 17 kuni 20 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.