Sallid-mütsid kaela-pähe – vahepeal on küll lootust jahedasse päikesesse piiluda, kuid ilmateate läbiv motiiv on lörtsivõimalus.

Tänaseks lubatakse pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati sekka ka lörtsi. Õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Päeval pöördub tuul põhjakaarde, õhtupoolikul loodesse ja läände 3-9, saartel kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on 5..11°C.

Homme, laupäeva öösel on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma, võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -2..+3°C. Päeval pilves selgimistega ilm jätkub. Mitmel pool sajab vihma, kohati võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on 5..10°C.

Pühapäeval öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul hakkab Lõuna-Eestis sadama vihma, kohati sekka ka lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Õhutemperatuur on 0..-5°C. Päeval on ilm pilves. Sajab vihma, kohati võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub ida ja kirdetuul 4-10 m/s, pärastlõunal rannikualadel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 4..10°C.

Esmaspäeva öösel on enamasti pilves ilm. Põhja-Eestis sajab vihma, sekka ka lörtsi, hommikuks sadu lakkab. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse 5-11, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..+5°C. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3-10 m/s. Õhutemperatuur on 6..11°C.