Neljapäeva öö ja hommik on kõrgrõhuharja toel suurema sajuta. Tuul pöördub läänekaarest lõunasse ja rahuneb pärast keskööd. Päevaks jõuab aga üle mere madalrõhulohk, selles tekib tõenäoliselt uus osatsüklon, mis liigub üle Eesti kagusse. Saartest alates hakkab vihma sadama, Kirde-Eesti võib veel sajuta jääda. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, selgineva taeva all võib kohati kraad-paar miinuspoolele langeda, päeval on sooja 4..8°C.

Reede öö hakul on madalrõhkkonna mõjul veel sajuhooge. Hiljem tugevneb kõrgrõhuhari ning ilm on suurema sajuta ja võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, varahommikuks võib kohati alla 0°C langeda, päeval on 4..8°C. Õhtul aga laieneb üle mere madalrõhkkonna serv ja saartele võivad vihmapilved jõuda. Lõuna- ja kagutuul paisub tugevaks.

Laupäeval laieneb üle mere uus madalrõhkkond ja muudab meie ilma vihmaseks. Saartel saab lõuna paiku tihedam sadu läbi, mandril paraneb ilm õhtul. Tuul on tugev, puhub öösel kagust puhanguti 14, rannikul 17 m/s, hommikul alates saartest pöördub edelasse ja läände ning jääb pisut nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel 2..7, päeval 4..8°C.

Pühapäeval tuleb eemalduva madalrõhkkonna mõjul veel üksikuid sajuhooge. Tuul on võrdlemisi nõrk ja puhub läänekaarest, õhtul pöördub lõunasse. Õhutemperatuur on öösel 2..7, varahommikuks langeb kohati alla 0°C, päeval 3..7°C.

Esmaspäeva öösel on mõjusam kõrgrõhuhari ja olulist sadu ei tule. Lõunatuul tugevneb. Õhutemperatuur on -2..+3, saartel kuni +6°C. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond ja laieneb üle mere. Alates saartest hakkab vihma sadama, sekka tuleb ka lörtsi. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur 2..7°C.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond edasi Soome ja selle vahetus läheduses on meie ilm sajune ning vihma sekka tuleb öösel ka lörtsi. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 2..7, öö hakul võib Ida-Eestis veel 0°C ümbrusse langeda, päeval 5..10°C.

Kolmapäeva öösel madalrõhkkond ühes sajupilvedega eemaldub ja tuul lühiajaliselt nõrgeneb. Päeva jooksul liigub üle mere juba uus madalrõhkkond, mille liikumise kiirusest sõltub saju ulatus. Õhutemperatuur on tõenäoliselt plusspoolel.