Teisipäeval püsib kõrgrõhkkond Ida-Euroopa kohal ja selle serv ulatub Balti riikideni. Skandinaavias aga jääb valitsevaks madalrõhuala, päeval muutub see aktiivsemaks ja laieneb Läänemerele. Kohati sajab hoovihma, lääneserva jõuab aga õhtul laussadu. Edelatuule tugevad puhangud vaibuvad pärast keskööd, pärastlõunal pöördub aga saartest alates lõunasse ja tugevneb uuesti. Sooja on öösel 9 kuni 14 kraadi, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Kolmapäeval kandub kõrgrõhkkond Kesk-Venemaale. Skandinaavias aga muutub madalrõhkkond jõulisemaks ja selle lohk liigub Eesti kohale. Vihmasadu on öösel tihedam lääneservas, päeval laieneb sajuvöönd üle Eesti. Lõunakaare tuul on tugevam eelkõige saartel ja läänerannikul. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Neljapäeval kandub madalrõhulohk ühes tihedama sajuga Peipsi taha. Kuid Põhja-Euroopat jääb katma madalrõhuala ja selle serva mööda liigub hoogsajupilvi ka üle Eesti. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhk jaheneb, öösel on sooja 6 kuni 11, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Reedel püsib Põhja-Euroopa kohal madalrõhuala, kuid jääb veidi nõrgemaks ning ka Eestis tuleb sajuhooge harvem. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Sooja on öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 12 kraadi, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Laupäeval tugevneb Skandinaavias kõrgrõhkkond. Kuid Balti riikideni võib lõuna poolt ulatuda madalrõhuvöönd ja see muudab hoovihma võimaluse suuremaks, seda eelkõige päevasel ajal. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhk jahtub öösel selgineva taeva all sisemaal 2 kuni 3 kraadini, maapinna lähedal aga 0 kraadi ümbrusse, rannikul on sooja kuni 12 kraadi. Päeval tõuseb õhutemperatuur 12 kuni 15 kraadini.

Pühapäeval on tõusva õhurõhu foonil sadusid harvem, kuid kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Tuul on nõrk. Õhk jahtub öösel sisemaal 2 kuni 7 kraadini, maapinna lähedal aga null kraadi ümbrusse, päeval tõuseb õhutemperatuur vaid 10 kuni 13 kraadini.

Esmaspäeval on Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimail ning sellises olukorras ilm päris kuivaks ei jää. Tuul on nõrk ja ilm ikka jahe.