Homme liigub nõrgenev tsüklon EMHI teatel Soome poole. Ajuti sajab peamiselt vihma. Puhub lõunakaare tuul, õhtuks pöördub läände - loodesse ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on +3 kuni +7 kraadi.

Reedel järgneb üle Lõuna-Skandinaavia ja Läänemere uus tsüklon, selle kese liigub Eesti-Läti piiri lähedalt itta. Lume- ja lörtsisadu haarab peamiselt Kesk-ja Lõuna-Eestit, kuid võib laieneda põhjarannikule. Tuul on valdavalt läänekaarest, kuid võib pöörduda päeval põhja ja loodesse ning õhtul tugevneda. Õhutemperatuur on öösel ja hommikul -4 kuni +2 piires, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Laupäeval pöördub õhuvool edelasse tänu põhjalaiustel liikuvatele madalrõhualadele. Sajuvõimalus on suurem päeval. Edelatuul tugevneb. Öösel on -4 kuni +1, päeval 4 kuni 7 kraadi.

Pühapäeval liigub Põhjamerelt Skagerraki kohale järgmine tsüklon. Läänemerel püsib tugev edela- ja lõunatuul. Mitmel pool tibutab vihma, päeval on olulise sajuta. Öösel on -2 kuni +5, päeval 6 kuni 8 kraadi.

Esmaspäeval püsib täituv tsüklon Skandinaavial.Aeg-ajalt sajab vihma. Lõunakaarte tuul nõrgeneb. Öösel on +1 kuni +7, päeval 6 kuni 9 kraadi.

Teisipäeval põhjalaiuste madalrõhualad nõrgenevad, sest aktiviseerub lõunatsüklon Põhja-Itaalias ja liigub Kesk-Euroopa poole. Sajuala võib ulatuda Ida- ja Kesk-Eestini. Edelatuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 5 kuni 8 kraadi.

Kolmapäeval jõuab lõunatsükloni kese arvatavasti Valgevene kohale. Sajuala võib laieneda lääne poole. Tuul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on 4 kuni 8 kraadi.