Homme öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 3–8, rannikul puhanguti 11, saartel kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Homme päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Põhja-Eestis võib veidi vihma sadada. Puhub valdavalt edelatuul 3–8, rannikul puhanguti 11 m/s, pärastlõunal nõrgeneb ja pöördub õhtuks lõunakaarde. Sooja tuleb 8–13, Lõuna-Eestis kuni 15, meretuulega rannikul 6 kraadi.

Esmaspäeva öö on vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb ja pärastlõunal sajab mitmel pool vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 3–8 m/s, õhtul pöördub loodesse ja põhja ning tugevneb saartel puhanguti 14 m/s. Sooja tuleb 10–15, Lõuna-Eestis kuni 18, rannikul kohati 6 kraadi.

Teisipäeva öösel on oodata pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi ja lund, hommikuks sadu lakkab. Puhub põhjakaare tuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur langeb -2 kuni +2 kraadini. Päev tuleb päikesepaisteline ja kuiv. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s ja sooja tuleb 3–8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Sooja tuleb 4-10 kraadi.