Teisipäeval koondub võimas madalrõhkkond Norra rannikule ja Läänemere ümbrus jääb selle serva mööda lisandub edelavoolus meile võrdlemisi sooja ja niisket õhku. Vahete-vahel sajab vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul, puhanguid 14, saartel ja läänerannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, päeval 3 kuni 6 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhuala serva mööda väike osatsüklon Rootsi rannikule ja hoiab meie ilma ikka keskmisest märksa soojemana. Vahete-vahel sajab ja enamasti vihma, sekka võib ka lörtsi tulla, sadu on tihedam päeval. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul, puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 3, päeval 3 kuni 6 kraadi.

Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala serv, Venemaad katab aga võimas kõrgrõhuala ning Eesti jääb ikka kahe rõhuala piirimaile. Aeg-ajalt sajab vihma, lörtsi tuleb sekka enam õhtul. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni 4 kraadi.

Reedel liigub Karpaatide piirkonnast uus madalrõhkkond Eesti kohale ja toob kaasa tiheda saju, mis enamasti tuleb alla lörtsina. Öösel puhub Ida-Eestis tuul idakaarest, Lääne-Eestis läänest ja loodest, päeval pöördub kõikjal läänekaarde, tugevam on tõenäoliselt tuul Eesti lääneservas. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1 kuni 2 kraadi.

Laupäeval madalrõhkkond ühes tihedama sajuga eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil sajab kohati veidi lörtsi või lund. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -2 kuni 2 kraadi.

Pühapäeval laieneb Kesk-Euroopas madalrõhkkonna serv Läänemere kohale ning toob lörtsi ja lund. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 0 kuni 2 kraadi.

Esmaspäeval ulatub Kesk-Euroopast madalrõhkkonna kirdeserv Eesti kohale. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 2, päeval 1 kuni 4 kraadi.