Ööl vastu homset on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub loode- ja läänetuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Homme päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nii vihma, lörtsi kui ka lund. Puhub loode- ja põhjatuul 3-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Ööl vastu reedet on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Reede päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund või lörtsi, pärastlõunal saju tõenäosus väheneb. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Laupäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Põhjatuul nõrgeneb 3-9 m/s ja pöördub pärastlõunal läänekaarde. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi. Lääne- ja edelatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -6, saartel ja läänerannikul kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves ilm, taas läheb soojemaks. Sajuala taandub itta, õhtul jõuab Lääne-Eestisse uus vihmasadu. Puhub edelatuul 6-12, rannikul puhanguti 16, saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.