Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil sajuhooge hõredamalt ja harvem, sagedamini võivad vihma saada saared ja läänerannik ning teisalt Virumaa ja Peipsi ümbrus. Loode- ja põhjatuul on võrdlemisi nõrk pärastlõunani, siis tugevneb saartel ja läänerannikul puhanguti 14, õhtul 17 kraadi, vastu Läänemerd kuni 20 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +6 kraadi, maapinnal langeb kohati kuni -2 kraadini, rannikul jääb üle 10 kraadi, päeval on 9 kuni 12 kraadi.

Reede öösel riivab Eestit Soomest kagusse liikuv madalrõhulohk. Sajuhooge on enam öö hakul, pärast keskööd harvem, aga vihma sekka võib ka lumekruupe pudeneda. Päeval on sajuhooge hõredalt, suurem on võimalus saartel ning lääne- ja põhjarannikul. Tugev loode- ja läänetuul annab päeva peale järele. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7 kraadi, maapinnal pole välistatud langus 0-kraadi ümbrusse, rannikul jääb üle 10 kraadi, päeval 9 kuni 12 kraadi.

Laupäeva öö hakul on kõrgrõhuharja mõjul vaid mõne üksiku vihmahooga. Läänekaare tuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel mandri sisealadel 0 kuni +6, maapinna lähedal kohati kuni -3 kraadi, Lääne-Eesti rannikualadel 8 kuni 11 kraadi. Päeval liigub üle Botnia põhjatipu kagusse madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Vihmasadu jõuab juba hommikuks Eesti lääneossa ja päeva peale laieneb üle Eesti. Pärastlõunal saartel pilved juba hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Õhtul taandub tihedam sadu ka mandrilt Peipsi taha. Edelatuul tugevneb hommikul, pärastlõunal pöördub saartest alates läände ja loodesse ning on ikka tugev. Õhutemperatuur on Ida-Eestis 8 kuni 10 kraadi, lääne pool tõuseb 11 kuni 13 kraadini, saartel ja läänerannikul kuni 15 kraadini.

Pühapäeva öösel jõuab madalrõhkkond Peterburi taha ja selle servast tuleb sajuhooge põhiliselt Ida-Eestis. Loodetuul paisub tugevaks. Päevaks tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta ning selgema taevaga. Tugev loode- ja põhjatuul nõrgeneb pärastlõunal. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10 kraadi, rannikul kuni 13 kraadi, päeval 9 kuni 12 kraadi, kohati võib tõusta 15 kraadi ümbrusse.

23. septembril on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi selge taevaga ning mõõduka läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on 1 kuni 6, maapinna lähedal langeb alla 0, rannikul on kuni 12 kraadi. Päeval vaheldub päikesepaiste pilverünkadega ja ilm on tõenäoliselt sajuta. Tuul pöördub eelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on 11 kuni 15 kraadi, kohati võib kraad-kaks kõrgemale tõusta.

24. septembri öösel kõrgrõhkkond taganeb Venemaa poole, aga selle servas on meie ilm sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinnal langeb ümbrusse, rannikul kuni 12°C. Päeval jääb Eesti idapoolse kõrgrõhkkonna ja lääne poolt survet avaldava madalrõhkkonna piirimaile. Lääne-Eestisse jõuavad vihmapilved. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on 12 kuni 17 kraadi.

25. septembril laieneb madalrõhkkonna serv üle Eesti ja katab taeva pilvedega. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12 kraadi, rannikul kuni 14, päeval 12 kuni 15 kraadi.