Homme öösel sajab siin-seal veidi lörtsi ja vihma. Lõunatuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 14, vastu Läänemerd kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on -1..+3 kraadi.

Homme päeval sajab tihedat vihma, idapoolsetes maakondades rohkelt lörtsi. Tuul pöördub edelasse ja nõrgeneb keskpäevaks, õhtul muutub uuesti tugevamaks. Õhutemperatuur on 0..+5°C.

Kolmapäeval, 8. jaanuaril sajab aeg-ajalt vihma, öösel tuleb idapoolsetes maakondades veel sekka ka lörtsi. Edelatuul on öösel tugevam, päeval jääb nõrgemaks. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +2..+6 kraadi.

Neljapäevaks sajab puhanguti veidi vihma ja lörtsi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhtupoolikul pöördub tuul loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+5 kraadi.

Liiklusolud muutuvad keeruliseks

Reede öösel pöördub tuul kagusse ja tugevneb. Alates Edela-Eestist läheb sajule, sajab nii vihma kui lörtsi. Hommikuks laieneb sadu üle Eesti ja muutub intensiivseks. Päeval liigub tsükloni kese tõenäoliselt üle Lõuna-Eesti, katab kogu territooriumi tihedate sajupilvedega. Põhiliselt sajab lörtsi, ennelõunal veel ka vihma.

Tuul puhub Lõuna-Eestis edelast, Põhja-Eestis pöördub kirdesse ja tugevneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+5 kraadi, pärastlõunal Põhja-Eestist alates langeb kiiresti langeb ja on õhtul juba valdavalt alla nulli. Kiire ilmamuutus muudab teed libedaks ja liiklusolud keeruliseks!

Laupäeva öösel sajab eemalduva madalrõhkkonna järel lund. Puhub tugev põhja- ja kirdetuul, puhangud ulatuvad 15, põhjarannikul 18 m/s. Päeval sajab aeg-ajalt lund, sadusid on hõredamalt ja need on nõrgad. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1..-6 kraadi, Ida-Eestis võib -10 kraadini langeda.

Pühapäeva öö ja ennelõuna tulevad suurema sajuta. Öösel puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on -6..-11 kraadi, pole välistatud, et Ida-Eestis langeb veel paar-kolm kraadi madalamale. Päeval läheneb madalrõhulohk ning toob Lääne- ja Edela-Eestisse veidi lund. Õhutemperatuur on -2..-8 kraadi.

Esmaspäeva öösel ja päeval on sadusid harva. Tuul on võrdlemisi nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -8..-13 kraadi, päeval tõuseb Lääne- ja Loode-Eestis 0..-5 kraadini, Kesk- ja Ida-Eestis on -4..-9 kraadi.