Reede (1.07.) ööks osa pilvi hajub ja vihma võimalus on üürikeseks väiksem. Hommikul lisandub lõuna-edelavoolus niiskust ja päeval sajab kord siin, kord seal hoovihma, võib olla äikest. Tuul puhub valdavalt lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 21..25°C, meretuulega rannikul ja sajuhoogude korral alla 20°C.

Laupäeval (2.07.) on mõjusam kõrgema rõhuga foon ja saju võimalus on väiksem (tõenäosus ~25%). Õhtul aga läheneb madalrõhulohk ning Lõuna-Eestis suureneb hoovihma võimalus, on äikeseoht. Tuul puhub öösel läänekaarest, päeval pöördub lõunakaarde ja on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 12..17, päeval 25..29°C, paigus kus ilm püsib suurema osa ajast päikeselisena, võib veel kraad-kaks kõrgemale tõusta, meremõjuga rannikul jääb aga 20°C ümbrusse.

Pühapäeval (3.07.) liigub üle Eesti madalrõhulohk. Hommikuks kandub sadu Lääne- ja Edela-Eestisse, päeva peale jõuab vihma kõikjale ja on äikest ning taas võib tugevaid sajuhooge teha. Tuul puhub öösel lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, päeva jooksul pöördub saartest alates läänekaarde ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 15..20, päeval asendub lääne pool õhumass jahedamaga ja sooja on 18..23°C ja Ida-Eestis tõuseb ikka 25..29°C-ni.

Uue nädala esimesel poolel tiirutab Norra merel kõrgetesse õhukihtidesse ulatuv madalrõhuala, mille serva mööda liiguvad üle Läänemere ümbruse vaheldumisi niiskem õhuga madalrõhulohud ja kuivema ilmaga kõrgrõhuharjad.

Esmaspäeva (4.07.) öö hakul sajab eemalduva madalrõhulohu järel veel hoovihma. Päevaks tugevneb kõrgrõhuhari ja saju võimalus on väiksem (tõenäosus ~25%). Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päeval 18..22°C.

Teisipäeva (5.07.) öö on ka suurema sajuta. Päeval riivab Eestit madalrõhulohk ja saju võimalus tõuseb uuesti üle 50-60%. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 16..20, Kagu-Eestis kuni 23°C.

Kolmapäeval (5.07.) jõuab Läänemere õhuruumi uus madalrõhkkond. Öösel on vihma võimalus väiksem, päeval laieneb sadu tõenäoliselt üle Eesti. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 18..21°C.

Neljapäeval (6.07.) suundub madalrõhkkond edasi üle Soome kirdesse ja selle servas püsib kohatiste vihmahoogude võimalus. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 17..22°C.