Homme liigub madalrõhulohk Soome ja riivab ka Eestit. Lisaks kandub edelavoolus niiskust, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Laialdasemalt on vihmahooge varahommikust kuni keskpäevani. Puhub mõõdukas lõuna- ja kagutuul. Lõuna poolt tulev soe õhumass võib paraku vaid Eesti kagunurka riivata. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 14 kuni 19, Kagu-Eestis kuni 23 kraadi.

Kolmapäeval jõuab Norra rannikule uus madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Eesti rannikuvetes tugevneb lõuna- ja edelatuul. Kesköö paiku jõuavad Saaremaale ja Hiiumaale vihmapilved. Päeval liigub aktiivne keeris Botnia põhjatipu suunas ja madalrõhulohk ühes vihmapilvedega suundub üle Eesti. Puhub tugev edelatuul puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Neljapäeval kaugeneb madalrõhkkond Barentsi merele, aga selle kauge lõunaserv ulatub ikka veel Läänemereni. Siin-seal sajab hoovihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhangud ulatuvad ikka 15, rannikul aeg-ajalt 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja on vaid üksikute sajuhoogude võimalus. Tuul jääb tasapisi nõrgemaks ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 17 kuni 20, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Öö on vaikne, päeval tugevneb lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval läheneb Skandinaaviale uus madalrõhkkond ja laieneb Läänemere suunas. Jõulisema surve korral jõuavad päeval vihmapilved ka Eestisse ja ilm on jahedapoolne. Kui kõrgrõhkkonna serv kauem vastu peab, siis on öö selgem ja taas võib taimi öökülmaoht ähvardada. Päevaks lisandub pilvi, aga ilm püsib veel sajuta ja on mõõdukalt soe.

Esmaspäeval liigub madalrõhulohk ühes sajuhoogudega üle Eesti. Tuul pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, päeval 13 kuni 19 kraadi.