Reede öösel sajab kohati lund, suurem on võimalus saartel ja põhjarannikul. Puhub lääne- ja loodetuul 3 kuni 9, saartel ja põhjarannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on sisemaal -12 kuni -17, kohati selgineva taeva all langeb alla -20, jäävaba vee kohalt puhuva tuulega rannikul kuni -10 kraadi. Päeval on sajuhooge taas laialdasemalt ja on pinnatuisku. Puhub läänekaare tuul 5 kuni 12, saartel ja põhjarannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -7 kuni -12°C, jäävaba vee kohalt puhuva tuulega rannikul kõrgem.

Laupäeval jätkub õhurõhu tõus. Kuid kõrgemates õhukihtides püsiva madalrõhkkonna tõttu sajab kohati ikka lund. Läänekaare tuul on sisemaal nõrk, saartel ja põhjarannikul veidi tugevam. Õhumass on külm, kuid pilvisema ilmaga on õhutemperatuur öösel -12 kuni -17, hommikuks on tingimused pilvede hõrenemiseks soodsamad ja siis langeb kohati alla -20 kraadi. Läänekaare tuulele avatud rannikul on õhutemperatuur öösel kuni -10, päeval kuni -5 kraadi.

Pühapäev on madalrõhkkonna ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste lumehoogudega. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, vaid saartel võivad loodetuule puhangud 15 meetrini sekundis ulatuda. Õhutemperatuur öö hakul -14 kuni -19, kohati langeb alla -20, hommikuks õhutemperatuur veidi tõuseb. Päeval on külma -6 kuni -11, läänetuulele avatud rannikul kuni -5 kraadi.

Esmaspäeval laieneb üle Skandinaavia ja Läänemere madalrõhkkond ja selle serva mööda jõuab läänevoolus meile veidi pehmem õhumass. Lund sajab öösel põhiliselt lääne pool, hommikul ja päeval on sadusid laialdasemalt. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -17, päeval tõuseb temperatuur -2 kuni -7, Kirde-Eestis -10 kraadi ümbrusse.

Teisipäev tuleb madalrõhkkonna servas lumesajuga. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, päeval -2 kuni -7 kraadi. Kui aga madalrõhkkond lõuna poole kaldub, siis pöördub tuul itta ja kirdesse, tugevneb ja siis päeval õhutemperatuur oluliselt ei tõuse.

Kolmapäeval sajab kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail kohati lund. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -17, päeval -5 kuni -12 kraadi.