Homseks kandub piki Venemaa lääneserva niiske vöönd, mis katab Eesti idapoolse osa öö hakul sajupilvedega. Lääne-Eestis on selgem ja suuremal osal sajuta ilm. Vaid veepinna kohal võib lisanduvast niiskusest mõni rünk paksemaks areneda ja ka sisemaale üksiku sajuhoo tuua. Hommikul on vihma võimalus suurem veel Eesti idaservas ja ka saartel. Päevaks liigub Läänemerelt madalrõhulohk Eesti kohale. Lääne-Eestis sajab hoovihma, ida pool on saju võimalus väiksem, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Lõuna- ja edelatuul on veel tugev, puhanguid on kuni 15 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb ja pöördub läände. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 12, meretuulega rannikul ja ka Ida-Eestis jääb 15 kraadi ümbrusse, päeval 16 kuni 19 kraadi.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja öö on enamasti sajuta. Läänekaare tuul nõrgeneb ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur 6 kuni 9 kraadini, meretuulega rannikul jääb üle 10 kraadi. Päeval riivab Eestit põhja poolt mööduv madalrõhulohk. Hoovihma võimalus on suurem Lääne- ja Lõuna-Eestis, vastu õhtut ka ida pool. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur tõuseb 18-19 kraadini, sajuhoogude all on sooja vaid 15 kraadi ümber.

Laupäeva öösel on tugevam kõrgrõhuala mõju ja saju võimalus on väiksem. Tuul on öö hakul rahulik, hommikuks tugevneb lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur langeb 7 kuni 10, saartel ja läänerannikul jääb 11 kuni 15 kraadi piiresse. Päevaks liigub Botnia lahele uus madalrõhkkond ja laieneb servaga Eesti kohale. Hommikul saartel pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama, päeval laieneb sadu üle Eesti lääneosa ja õhtuks Peipsi äärde. Puhub tugev kagutuul, puhanguid on 15, saartel ja läänerannikul kuni 18 m/s, pärastlõunal pöördub saartest alates edelasse. Õhutemperatuur on sajus alla 15 kraadi, kuivematel tundidel tõuseb 20 kraadi lähedale.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond edasi Soome ja selle servas on Eestis öösel sajuhooge hõredamalt, päeval laialdasemalt. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, rannikualadel võib puhanguid 14 m/s teha. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 17 kuni 20°C, sajuhoo all langeb paar-kolm kraadi madalamale.

Esmaspäeval jääb Eesti aeglaselt eemalduva madalrõhkkonna ja tugevneva kõrgrõhkkonna piirimaile. Ööks saab taevas selgemaks ja õhutemperatuur langeb veidi alla 10, rannikul on sooja kuni 15 kraadi. Päeval tekib rünksajupilvi ja hoovihma võimalus on suur. Lääne- ja loodetuul võib tugevneda. Õhutemperatuur on 17 kuni 20 kraadi, sajuhoogude all on jahedam.

Teisipäeval jääb madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema ja selle lohk riivab Eestit. Öö on enamasti sajuta, päeval sajab mõnes kohas hoovihma. Puhub võrdlemisi tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13, meretuulega rannikul 15 kraadi ümber, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on selgema taevaga ning enamasti sajuta. Tuul puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 12, meretuulega rannikul 15 kraadi ümber, päeval 16 kuni 21 kraadi.