Homme tugevneb Eesti kohal kõrgrõhuala põhjaserv. Kohati sajab hoovihma, saju tõenäosus on Lääne-eestis alla 25%, Ida-Eestis aga umbes 50%. Edela- ja läänetuul tugevneb 5-11 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 17 kuni 23 kraadi.

Neljapäevaks jääme kõrgrõhkkonna põhjaserva. Samas ulatub Skandinaaviast Soome soe front ja selle mõju võib ulatuda ka Soome lahe lõunarannikule. Seoses sellega on päeval Põhja-Eestis hoovihmavõimalus 30 kuni 50%, mujal Eestis on sajuvõimalus väiksem, õhtuks sajuvõimalus väheneb. Puhub mõõdukas ja nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 19 kuni 25 kraadi.

Reedel eemaldub kõrgrõhuala kese kagusse ja soe front koos pilvemassiiviga liigub Eestile lähemale. Päeva jooksul suureneb hoovihma võimalus Põhja-Eestis 50 kuni 70 protsendini. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, pealelõunal pöördub tuul lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 20 kuni 26 kraadi. Õhuvool pöördub lõunasse ja õhtuks saabub lõunast soojem õhumass.

Laupäeval jääme idapoolse kõrgrõhuala ja lääne poolse madalrõhuala piirialale. Ilm on peamiselt sajuta. Kõrgrõhuala lääneservas ja läheneva madalrõhuala ees jõuab Eestisse väga soe õhumass. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 17, päeval 25 kuni 30 kraadi.

Pühapäeval on Läänemerel madalrõhulohk. Lõunavoolu püsides võib selle liikumine Eesti kohale olla takistatud. Öö on sajuta, päeval läheneb merelt Lääne-Eestisse sajuvöönd. Selle jõudmine mandrile on aga veel küsitav. Juhul kui madalrõhulohk jääb Läänemere kohale, on pühapäeval meil palav ilm. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul ja sooja tuleb 27 kuni 32 kraadi, kui aga madalrõhulohk liigub edasi ida poole, siis laieneb ka sajuala ja äikepilved üle Eesti ning õhutemperatuur langeb 17 kuni 24 kraadini, vaid Ida-Eestis on sooja 27 kuni 30 kraadi. Puhub tugev edelatuul.

Esmaspäeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Sajab vihma, on äikest. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 17, päeval 20 kuni 25 kraadi.

Teisipäeval madalrõhulohk eemaldub ja kohati sajab veel hoovihma. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 15, päeval 18 kuni 23 kraadi.