Kolmapäeva öösel püsib kõrgrõhuvööndi mõjul sajuta ja rahulik ilm. Selge taeva all langeb õhutemperatuur sisemaal 0 kuni -4, rannikul +2 kraadini. Päev on samuti sajuta. Ennelõuna on ka võrdlemisi päikeseline.

Pärastlõunal tõmbub taevas pilvisemaks, sest lõuna poolt läheneb madalrõhkkond, mille vihmasadu jõuab tõenäoliselt õhtul Kagu-Eestisse. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur tõuseb 10 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadini.

Neljapäeval möödub Eesti kagupiiri tagant madalrõhkkond. Öösel ja ennelõunal katavad Lõuna- ja Ida-Eestit sajupilved, vihma sekka võib kohati ka lörtsi tulla. Pärnu-Narva joonest lääne pool on ilm sajuta ja ka pilvekiht on laiguti hõredam. Pärastlõunaks väheneb saju võimalus ka idapoolsetes maakondades. Kirde- ja põhjatuul tugevneb puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 4 kuni 8 kraadi, Lääne-Eestis võib tõusta 10 kraadi ümbrusse.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkond. Ilm on selge ja kuiv. Üksnes õhtul tõmbub saartel taevas pilvisemaks. Tuul on valdavalt idakaarest ja nõrk. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, vaid meretuulega rannikul jääb üle 0 kraadi, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Laupäeva öösel ulatub külma kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale. Selge ja rahuliku ilmaga langeb õhutemperatuur 0 kuni -5 kraadini, vaid meretuulega rannikul jääb üle 0. Päeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk ning Lääne-Eesti saartel ja rannikul võib vihma sadada. Suuremal osal Mandri-Eestist püsib aga kõrgrõhkkonna mõjul veel sajuta ilm. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on 7 kuni 12 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahele ja selle servas sajab Eestis vahete-vahel vihma. Lõunakaare tuul on öösel tugevam, päeval nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 7 kuni 12 kraadi. Pole välistatud, et Lõuna-Eestisse jõuab soojem õhumass ja temperatuur tõuseb paar-kolm kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval ja teisipäeval jääb Eesti tõenäoliselt madalrõhkkonna servaalale ning saju võimalus püsib. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 7 kuni 12 kraadi.