Homme liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus aktiivne madalrõhkkond ja paisutab edelatuule sisemaal 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 16, puhanguti 20 m/s. Õhtul pöördub tuul loodesse ja nõrgeneb 6-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Pärast keskööd hakkab sadama lund ja tuiskab, saartel sajab ka lörtsi. Päeval sajab lörtsi ja lund, Lääne-Eestis ka vihma, on tuisku ja jäidet. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -7, päeval -2 kuni +2 kraadi, seisab EMHI nädalaprognoosis.

Kolmapäeva öösel madalrõhkkonna sajupilved taanduvad ja lääne poolt liigub kiiresti üle Eesti kuivem kõrgrõhuhari. Hommikupoolik on sajuta, pealelõunal jõuab Skandinaaviast kohale uus madalrõhulohk ja ilm läheb taas sajule. Sajab lund, lörtsi, saartel ka vihma, on tuisku ja jäidet. Öösel puhub loode- ja läänetuul 3-8, päeval tugevneb lõuna- ja edelatuul 7-15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, rannikul kohati -2, õhtuks tõuseb -1 kuni +3 kraadini.

Neljapäeval liigub aktiivne tsüklon üle Eesti. Sajab enamasti lörtsi, on jäiteoht. Tuul pöördub koos tsükloni liikumisega edelast loodesse. Öösel puhub edelatuul 5-12, rannikul kuni 15 m/s, päeval on tuul nõrk ja pöördub õhtuks loodesse ning tugevneb taas 5-11 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +2 kraadi.

Reede öösel sajab taanduva madalrõhkkonna järel veel vähest lund ja lörtsi. Päev on olulise sajuta. Puhub loodetuul 5-10, päeval nõrgeneb 3-7 m/s ja pöördub läände. Õhutemperatuur öösel -1 kuni -6, päeval 0 kuni -2 kraadi.

Laupäeval on Eesti kohal väheaktiivne madalrõhuvöönd. Sajab vähest lund. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s, hommikul pöördub üle ida kirdesse ja põhja. Õhutemperatuur öösel -2 kuni -8, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval jääme taanduva madalrõhuala ja lääne pool oleva kõrgrõhuala piirialale. Kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 3-10 m/s. Õhutemperatuur öösel -4 kuni -10, kohati -12, päeval -2 kuni -6 kraadi.