Teisipäeval püsib täituv madalrõhuala Soome kohal, selle lohk liigub aeglaselt üle Eesti, tuues lund kõikjale, teatas EMHI. Õhtul selgineb ja sadu lakkab. Tuul püsib algul edelas, päeval pöördub loodesse ja põhja ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on –4 kuni -10, päeval –3 kuni -8 kraadi. Õhtul võib selgimiste korral külmemaks minna.

Kolmapäeval levib Läänemerele Kesk- ja Lõuna-Euroopa hõivanud madalrõhuala põhjaserv. Tuul pöördub idakaartesse, päeval tugevneb. Kohati sajab kerget lund. Külma on –8 kuni -15 kraadi, päeval veidi vähem.

Neljapäeval liigub Balkanilt Venemaa läänealadele tsüklon, seejuures nõrgenedes. Selle tsükloni loodeservas tugevneb ida- ja kirdetuul. Lund ja tuisku on rohkem lõuna- ja idapiiri lähedal ja põhjarannikul. Õhutemperatuur on öösel –7 kuni -13, päeval –5 kuni -10 kraadi.

Reedel tekib külm kõrgrõhuvöönd Lõuna-Rootsi ja Soome kohal. Samal ajal liigub aktiivne lõunatsüklon Kesk-Euroopa poole. Läänemerel puhub tugev kirdetuul. Olulist sadu pole sisemaal ette näha, esineb pinnatuisku ning rannikul võib lund tulla. Õhutemperatuur püsib –4 ja -10 lähedal, selgimiste korral on sisemaal kuni 12 kraadi külma.

Laupäeval võib kirdetuul ulatuda 15-21 m/s. Lumesajutsoon jõuab Lõuna-Eestisse, hakkab tuiskama, mujal jätkub pinnatuisk. Õhutemperatuur püsib –5 ja -10 lähedal, selgimiste korral sisemaal kuni -13 kraadi.

Pühapäeval jõuab lõunatsükloni kese Poola kohale ja suurem lumesadu ning tugev tuisk võib haarata kogu Eesti. Tugev kirdetuul püsib. Öösel on –5 kuni -10 kraadi külma, päeval tõuseb –2 kuni -7-ni, lõunapiiril nullilähedaseks.

Esmaspäeval tsüklon hääbub Poola kohal, selle lohk toob jätkuvalt lund Eestisse. Kirdetuul nõrgeneb pikkamööda. Õhutemperatuur on –2 kuni -6, Lõuna-Eestis nullilähedane.