Homme koondub madalrõhuala põhiliselt Skandinaavia ja Läänemere kohale ja selle servast jõuab ka meile lumepilvi. Öösel on sadusid harvem, päeval laialdasemalt. Tuul puhub valdavalt lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, vaid öösel võib saartel olla puhanguid 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -8, kohati võib alla -10 langeda. Päeval on külma -2 kuni -7, saarte rannikul on kohati pehmem, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Kolmapäeval õhurõhk tõuseb aeglaselt. Madalrõhkkond eemaldub lõuna poole. Kui madalrõhkkonna serv ulatub ikka Eesti kohale, siis on meil laialdasemalt sajupilvi ja lumelisa suurem. Kui madalrõhkkond kiiremini nõrgeneb, siis sajab lund vaid kohati ja sajuhulk on väiksem. Ilm on rahulik - puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis kuni -8, Ida-Eestis kuni -13, päeval -3 kuni -8.

Neljapäev tuleb kõrg- ja madalrõhuala piirimail üksikute lumehoogudega. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur langeb öösel -10..-14, kohati selgema taeva -18-ni, päeval on -7 kuni -9, kohati võib alla -10 jääda.

Reedel on ülekaalus kõrgrõhkkonna mõju, kuid kohatise lumesaju võimalus püsib. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -17, kohati langeb alla -20, päeval tõuseb suuremal osal -10 ümbrusse.

Laupäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta. Õhutemperatuur on öö hakul -14 kuni -18, selgema taeva korral langeb alla -20, hommikuks õhutemperatuur tõuseb. Päevaks jõuab pehmem õhumass. Kui lisandub ka niiskust, siis hakkab lund sadama. Õhutemperatuur võib tõusta Lääne-Eestis -1 kuni -5-ni, ida pool on ennelõunal veel alla -10, õhtuks tõuseb tõenäoliselt -5 kuni -8-ni.

Pühapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas kohatiste lumehoogudega. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, Ida-Eestis kuni -13, päeval võib õhutemperatuur jääda samadesse piiridesse. Kui aga soojem õhumass jõulisemalt peale tungib, siis tõuseb 0 kuni -5-ni.

Esmaspäeval muutub ilm põhjapoolse kõrgrõhkkonna tugevnemisel taas krõbedamaks. Kui aga lõunapoolne kõrgrõhkkond jääb servaga Eesti kohale, siis saab ülekaalu edela- ja läänevool ning pehme talveilm väikeste öiste miinuskraadidega, päeval tõuseb aga õhutemperatuur siis nulli ümbrusse.