Homme liigub madalrõhkkond üle Soome kagusse ja selle lääneserva mööda kandub sajutsoon üle Eesti. Öösel sajab pea kõikjal lörtsi ja vihma, teatab EMHI oma nädalaprognoosis. Tuul pöördub edelast loodesse ning tugevneb 7-12, rannikul puhanguti 14-18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadini.

Hommikul alates Loode-Eestist pilvisus hõreneb ja sajuhood harvenevad. Päev on vahelduva pilvisusega. Kergete sajuhoogude võimalus on enamasti Ida-Eestis. Puhub loodetuul 6-11, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on +2 kuni +9 kraadi.

Kolmapäeval liigub Skandinaavia põhjatippu madalrõhkkond ja selle lohud suunduvad üksteise järel üle Läänemere idakalda. Eestis suureneb lörtsi ja vihma tõenäosus pärast keskööd ja sajab veel ka hommikul. Päev on helgem ja vaid üksikute sajuhoogudega. Õhtuks kattub taevas taas pilvedega ning sadu levib üle Eesti. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Öine õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadini, päeval tõuseb +4 kuni +10 kraadini.

Neljapäeval sajab eemalduva madalrõhkkonna järel lörtsi ja vihma. Öösel on sadusid kõikjal, päeval on Lääne-Eestis saju võimalus väiksem. Tuul pöördub loodesse ja tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +2 kuni +7 kraadi.

Reedel jõuab Kesk-Norra rannikule uus väike madalrõhkkond ning ühes Venemaale taandunud keerisega kujuneb üle Läänemere madalrõhuvöönd. Öösel sajab kohati, päeval laialdasemalt lörtsi ja vihma ning intensiivsem on sadu Ida- ja Lõuna-Eestis. Puhub läänekaare tuul, saartel võivad puhangud tugevad olla. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Laupäeval kujuneb Läänemere kohale madalrõhkkond, mis üle Eesti Venemaa poole liigub. Sajab lörtsi, pole välistatud lumi. Kui madalrõhkkond aktiivseks muutub, on päeval väga tugevat põhjakaare tuult oodata. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -3 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval tuleb Venemaale eemaldunud madalrõhkkonna järel veel kergeid lumehooge. Puhub tugev loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval -2 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeval jääb Eesti kõrg- ja madalrõhuala piirimaile. Sajuhoogude võimalus on üksikutes kohtades. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval -1 kuni +4 kraadi.