Homme madalrõhkkond Läänemere kohal hääbub ja kolmapäevaks jääb sellest vaid nõrk väli. Niiskust jääb vähemaks ning ööd on enamasti sajuta. Päeval arenevatest pilverünkadest sajab kohati hoovihma, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Lõunakaarest saabuv õhumass on mõõdukalt soe. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, ööl vastu kolmapäeva on õhus paar kraadi jahedam ja maapinna lähedal võib nulli lähedale langeda, päeval 13 kuni 18 kraadi, kolmapäeval tõuseb idaservas kraad-paar kõrgemale.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia Põhjalahe poole madalrõhkkond, selle servast kandub ka Eestisse niiskust ja sajuhoogude võimalus on päeval suurem. Lõuna- ja edelatuul tugevneb päeval 5-12 m/s. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Reedel ulatub üle Eesti kitsas kõrgrõhuvöönd ja hoovihma võimalus on väiksem (kuni 25%). Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Laupäeval suundub Oslo lähistelt Põhjalahele uus madalrõhkkond ja selle lohk ühes vihmahoogudega liigub üle Eesti. Lõunakaare tuul on taas tugevam. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 14 kuni 18 kraadi. Ida-Eestisse võivad vihmahood alles õhtu poole jõuda ja sel juhul tõuseb seal õhutemperatuur 20 kraadi ümbrusse.

Pühapäeval on madalrõhkkonna mõju väiksem ja hoovihma tõenäosus suurem enamasti päevasel ajal. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 16 kuni 19, sajuhoogude all ja ka meretuulega rannikul 13 kraadi ümbruses.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhuharja mõju ja vihma võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 18 kuni 21, meretuulega rannikul kuni 13 kraadi.