Teisipäeval pole lugu palju parem. Eesti jääb lõunapoolse kuuma ja niiske madalrõhkkonna ning Põhja-Euroopas tugevneva jaheda ja kuiva kõrgrõhkkonna piirile. Hoovihma ja äikese võimalus on suur.

Idakaare tuul on teisipäeva öösel mõõdukas, päeval tugevneb puhanguti 12-14 m/s, äikesepilve all võivad aga puhangud veel tugevamad olla. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, Lõuna-Eestis kuni 16 kraadi ja päeval 17 kuni 22 kraadi, meretuulele avatud rannikul on märksa jahedam.

Kolmapäevaks tugevneb jahedama õhuga kõrgrõhuala. Öösel taandub rünksajupilvede serv Eesti kagupiiri taha ja taevas selgineb. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhusooja on öösel 7 kuni 13 ja päeval 13 kuni 18 kraadi.

Neljapäeva öösel võib külma tulla

Neljapäeval nihkub kõrgrõhuala Ahvenamaa lähistele ja selle serva mööda kandub kirdevoolus meile jahedat õhku. Selge taeva all langeb temperatuur õhus 2 kuni 7 kraadini, maapinna lähedal 0 kuni -2 kraadini. Päikeselisel päeval tõusevad termomeetrinäidud veidi üle 15 kraadi.

Reedel püsib Eesti ilm kõrgrõhkkonna servas kuivana ja võrdlemisi selge taevaga. Tuul on nõrk. Öö on jahe, õhus langeb temperatuur veidi alla 5 kraadi, maapinna lähedal aga on öökülmaoht suur, päeval on sooja 15 kuni 19 kraadi.

Laupäeval läheneb Soomest väike madalrõhulohk. Kuid kõrgrõhkkonna mõju on suurem ja niiskust vähe ning suure tõenäosusega püsib ilm sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9 kraadi ja päeval 16 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval on madalrõhuvööndi mõju tugevam ja kui niiskust lisandub, pole Eesti idaservas ka hoog vihma välistatud. Esmaspäeval on hoovihma võimalus veidi suurem. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga.

Õhutemperatuur on pühapäeva öösel 5 kuni 11 kraadi ja päeval 18 kuni 23 kraadi, esmaspäeval võib ilm Eesti põhjaservas jaheneda ja sooja vaid 15 kraadi piires olla.