Riigi ilmateenistus hoiatab, et täna õhtul tugevneb Soome lahe ida- ja lääneosas ning Läänemere põhjaosas edelatuul puhanguti 15 m/s. Öösel tugevneb tuul ka Peipsi järvel, puhudes edelast 8 ja puhanguti 12 m/s.

Kolmapäeval libiseb üle Baltimaade läänest itta madalrõhulohk, mis kannab Eestisse niiskema ja soojema õhu. Taevas tõmbub tihedamalt pilve. Paljudes kohtades sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. On udu ja jäidet. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis -4 kuni -10, Lääne-Eestis -1 kuni -6 kraadi, saartel kuni 1 kraad sooja, päeval tõuseb -3 kuni 3 kraadini.

Neljapäeval liigub üle Norra mere ja Skandinaavia põhjaosa Barentsi mere suunas uus aktiivne madalrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb Läänemeremaade kohale. Õhk on niiske ja soe. Kohati sajab lörtsi ja vihma, on jäiteoht. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, puhanguti 15, pärastlõunal põhjarannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 1 kuni 3 kraadi.

Reede öösel läheneb mööda ulatusliku madalrõhuala lõunaserva Läänemerele järjekordne lohk, mis päeva jooksul üle Baltimaade ja Soome Venemaale ruttab. Öösel on pilvi hõredalt ja ilm peamiselt sajuta. Tugev loode- ja läänetuul nõrgeneb ja õhutemperatuur langeb hommikuks 0 kuni -5 kraadini. Päeval pilvisus tiheneb ja õhtu eel liiguvad uued lume- ja lörtsipilved üle Eesti loodest kagusse. Mõõdukas tuul puhub läänekaarest ja õhutemperatuur tõuseb -2 kuni 2 kraadini.

Laupäeval lahkub madalrõhulohk Venemaale ja Läänemere kohale kerkib kõrgrõhuhari. Pilved hõrenevad ja saju tõenäosus kahaneb. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6 kraadi, päeval -3 kuni 2 kraadi.

Pühapäeva öösel taandub kõrgrõhuhari Venemaale ning Eesti satub päeval Põhja-Euroopat ületava aktiivse madalrõhkkonna lõunaserva. Öö on veel vahelduva pilvisusega, peamiselt sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Õhutemperatuur langeb -3 kuni -11 kraadini, saartel on 0 kuni 1 kraadi. Päeval läheb pilvisemaks, kuid sajupilvi (peamiselt lörts) on oodata alles pealelõunasel ajal. Edelatuul tugevneb 8-13, rannikul puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1 kuni 2 kraadini.

Esmaspäeval liigub aktiivse madalrõhkkonna lõunaservas üle Eesti läänest itta sajuala. Sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Öösel puhub tugev edelatuul, päeval annab edela- ja läänetuul veidi järele. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, saartel ja läänerannikul 0 kraadi lähedal, päeval -1 kuni 2 kraadi.

Teisipäeval kaugeneb madalrõhkkond Venemaale ja Lõuna-Skandinaaviast läheneb kõrgrõhuhari. Hooti sajab lörtsi ja lund, saarte rannikul ka vihma ning loodetuul nõrgeneb järk-järgult. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel kuni 2 kraadi, pärastlõunal võib hakata kiiresti langema.