Teisipäeval madalrõhulohk eemaldub ja kõrgrõhuhari üürikeseks tugevneb. Kahe rõhuala vahelisel alal sajab öösel veel mõnes kohas lörtsi ja lund, mere ja Soome lahe rannikul ka vihma. Päev on enamasti sajuta. Puhub võrdlemisi nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +1, päeval -1 kuni +3 kraadi, kirjutab ilmateenistus nädalaprognoosis.

Kolmapäeval on ülekaalus kõrgema rõhuga foon. Kohati sajab nõrka lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, meretuulega rannikul kuni +1, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Neljapäeval on kõrgrõhkkond Venemaa kohal, Skandinaavia looderannikult avaldab survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail lõuna- ja kagutuul tugevneb. Mõnel pool sajab lund ja lörtsi, saarte rannikul ka vihma. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, rannikul võib olla nulli ümbruses, päeval 0 kuni -2 kraadi.

Reedel püsib Eesti ida-kagu poole jääva kõrgrõhkkonna ja lääne poolt survet avaldava madalrõhkkonna piirimail. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub võrdlemisi tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval -2 kuni +1 kraadi.

Laupäeval on Eesti kohal väheaktiivne rõhuväli. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, päeval 0 kuni -2 kraadi.

Pühapäeval tugevneb idapoolne kõrgrõhkkond ja Läänemere poolt avaldab survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab kohati nõrka lund ja kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval -3 kuni +1 kraadi.

Esmaspäeval püsib kõrg- ja madalrõhkkonna vastasseis. Kohatise lumesaju tõenäosus on suurem eelkõige Lääne-Eestis. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, Ida-Eestis kuni -8, päeval -1 kuni -5, saarte rannikul tõuseb nulli ümbrusse.