Homme nõrgeneb madalrõhuala mõju ning Briti saartelt ulatub üle Eesti kõrgrõhuhari. Ilm on olulise sajuta, kuid öösel tekib mõnel pool udu. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 13, päeval 17 kuni 23 kraadi.

Kolmapäeval on meie kohal kõrgrõhuala. Ilm on sajuta ja tuul nõrk, vaid põhjarannikul tugevneb läänekaare tuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 20 kuni 24, rannikul 18 kraadi.

Neljapäevaks jääme nõrgenevasse kõrgrõhuvööndisse. Ilm on sajuta, öösel vaikne, päeval pöördub tuul läänekaarde ja veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 23 kuni 27, rannikul 18 kuni 22 kraadi.

Reedeks liigub üle Soome itta väike madalrõhkkond ja selle lohk koos vihmasajuga jõuab varahommikul Loode-Eestisse ning liigub päeval kiiresti üle Eesti kagusse. Õhtuks on sadu kõikjal lõppenud. Tuul pöördub öösel saartelt alates edelast loodesse ja on üsna tugev, rannikul ulatuvad loodetuule puhangud 15-17 m/s. Madalrõhulohu järel saabub meile põhjast külmem õhumass ja ilm muutub taas jahedamaks. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 15 kuni 19, Kagu-Eestis ennelõunal veel kuni 23 kraadi.

Laupäeval tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhuala, mis laieneb aeglaselt üle Läänemere. Kohati sajab vähest vihma. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, saartel puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 13, päeval 14 kuni 17 kraadi.

Pühapäeval oleme kõrgrõhuala idaservas. Öösel on sajuvõimalus Ida-Eestis veel suur, kuid päev tuleb olulise sajuta. Loode- ja põhjatuul jääb vähehaaval vaiksemaks. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 10, rannikul kuni 13, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval jääme nõrgenevasse kõrgrõhuvööndisse ja ilm on olulise sajuta. Puhub valdavalt nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 9, rannikul kuni 13, päeval 15 kuni 20 kraadi.