Homme madalrõhuvööndi mõju väheneb, Skandinaavia ja Läänemere kohal tugevneb kõrgrõhkkond ja selle mõju suureneb vähehaaval ka Eestis. Öösel on taevas valdavalt pilves, päeval muutub aga laiguti selgemaks. Kohati sajab hoovihma (tõenäosus 25-50 protsenti), öösel on laialdaselt udu. Tuul puhub öösel läänekaarest ja on võrdlemisi nõrk, päeval puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, Loode-Eestis langeb kuni 1 kraadini, päeval 9 kuni 14, meretuulega rannikul jääb 5 kraadi ümbrusse.

Kolmapäeval ja neljapäeval jääb Eesti Skandinaavias valitseva kõrgrõhkkonna mõjusfääri. Pilvi on hõredamalt ja ilm valdavalt sajuta, üksnes Ida-Eestis on hoovihma võimalus. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul, neljapäeval on puhanguti tugevam. Õhutemperatuur on öösiti 2 kuni 6, päeval sisemaal 11 kuni 16 kraadi, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Reede öö on kõrgrõhkkonna toel Eestis võrdlemisi selge taevaga. Päev tuleb pilvisem, aga püsib ka sajuta. Lääne- ja edelatuul tugevneb Soome põhjaaladele jõudva madalrõhkkonna survel. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 13 kuni 17, meretuulega rannikul kuni 6 kraadi.

Laupäeval suundub madalrõhkkond üle Karjala Venemaa poole ja selle serva mööda liigub üle Eesti vihmapilvi (tõenäosusega ligikaudu 50 protsenti). Tuul puhub läänest ja loodest ning on päeval puhanguti tugev. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6, päeval 9 kuni 12 kraadi, meretuulega rannikul on ikka jahedam.

Pühapäeval ulatub Venemaalt madalrõhkkonna lääneserv ikka Eesti kohale ja sajuhoogude võimalus püsib (üle 50 protsendi), õhtu poole võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul jääb pisut nõrgemaks ning puhub loodest ja põhjast. Õhumass on jahe ja temperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Järgmise nädala esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 6 kuni 11 kraadi.