Neljapäeval tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta ning laiguti selgem. Tuul puhub öösel valdavalt põhjakaarest ja on põhjarannikul tuntavam, päeval vaibub ning on valdavalt idakaarest. Öö on selgem ja õhutemperatuur langeb selgema taeva all 0°C ümbrusse, rannikul on kuni +7°C, päeval on 5..9°C.

Reedel eemaldub kõrgrõhkkond Venemaale, kuid selle lääneservas on meie ilm sajuta (vihma võimalus kohati kuni 25%). Esialgu on protsess aeglane ja rahulik ning tuul nõrk. Õhutemperatuur öösel -1..+4, saarte rannikul kuni +7, päeval 5..9°C.

Laupäeva öö on nõrgeneva kõrgrõhkkonna mõjul sajuta. Lõunatuul tugevneb saartest alates. Õhutemperatuur 0..+5, saartel kuni +8°C. Päeval laieneb madalrõhkkond üle Skandinaavia ja pilved tihenevad ning õhtul jõuab sadu. Lõuna- ja edelatuule puhangud tõusevad 17 m/s. Õhutemperatuur 4..9°C.

Pühapäeval liigub uus madalrõhkkond üle Läänemere ja selle sajuala laieneb üle Eesti. Madalrõhkkonna trajektoor võib veel lähipäevil muutuda ning seetõttu ka tuule kiirus väga suurtes piirides varieeruda. Kõige tugevam on tuul tõenäoliselt pühapäeva õhtupoolikul kui loodetuule puhanguid võib olla saartel üle 20 m/s (tõenäosusega kuni 50%). Õhutemperatuur on öösel 3..8, päeval 7..10°C.

Esmaspäeva öösel eemaldub madalrõhkkond Venemaale, kuid selle serva mööda kandub üle Eesti vihmahooge. Puhub tugev loodetuul. Päeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ning muutub õhtupoolikul tugevamaks. Õhutemperatuur öösel 2..7, päeval 6..9°C.

Teisipäevaks jõuab uus madalrõhkkond ja muudab ilma vihmaseks ning tõstab lõunakaare tuule tugevaks. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, päeval 5..10°C.

Kolmapäeval tuleb eemalduva madalrõhkkonna järel sajuhooge. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, saartel kuni +7, päeval 4..9°C.