Homme liigub Läänemerele madalrõhulohk ja selle sajupilved kanduvad kõrgrõhkkonna serva mööda Eesti kohale. Kord siin, kord seal sajab nõrka vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval on sooja 2 kuni 5 kraadi.

Reedel liigub Skandinaaviast Soome madalrõhulohk ja selle sajupilved kanduvad üle Eesti. Mõnes kohas sajab nõrka vihma. Öö hakul ulatuvad lõunatuule puhangud veel 13 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb ja päeval puhub võrdlemisi nõrk edelatuul. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +5, päeval on sooja 3 kuni 6, saartel kuni 8 kraadi.

Laupäeval jõuab üle mere järgmine madalrõhulohk, mis toob niiskust lisaks. Vihm muutub õhtu poole intensiivsemaks ja sisealadel võib sekka ka märgi helbeid tulla. Lõuna- ja kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1 kuni +6 kraadi.

Pühapäeval suundub madalrõhulohk üle Eesti. Sajab põhiliselt vihma, öösel võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul, õhtul pöördub tuul lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Esmaspäeval jõuab Taani kohale võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb Läänemerele. Tihedam sadu tõenäoliselt Eestini ei ulatu. Meil võib vaid kohati veidi vihma ja lörtsi tulla. Küll aga tugevneb kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond Lõuna-Rootsi ja selle idaserv ulatub üle mere. Venemaa põhjaaladel tugevneb aga kõrgrõhuala. Eesti ilm sõltub sellest, kumb rõhkkond meie aladel tugevamaks osutub. Kui madalrõhuala, siis sajab vihma ja lörtsi. Kui kõrgrõhuala, on sadusid vähe. Kagutuul on tõenäoliselt tugev. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeval haarab madalrõhkkond suure tõenäosusega ka Läänemere idakalda oma mõjusfääri. Sajab vihma ja lörtsi, õhtu poole võib sadu intensiivseks muutuda ja sisemaal lumeks üle minna. Tuul puhub idakaarest. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +2 kraadini.