Kolmapäeval liigub põhjapoolne kõrgrõhuala Läänemere ümbrusse. Öö on selge, päeval tekib küll pilverünki, aga ilm on sajuta. Tuul on võrdlemisi nõrk ning puhub öösel põhjakaarest, päeval pöördub läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, meretuulega rannikul jääb 0 kraadi lähedale, päeval 2 kuni 6 kraadi.

Neljapäeva öö on sajuta ja taas selgema taevaga. Sisemaal on ilm rahulik, saartel ja looderannikul muutub hommikuks edelatuul tuntavamaks. Päeval läheneb Skandinaavia põhjatipule uus aktiivne madalrõhkkond, laieneb üle Läänemere ning tõstab üle Eesti edelatuule tugevamaks. Pilvisus järk-järgult tiheneb, aga sadu jõuab alles õhtul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, meretuulega rannikul jääb 0 kraadi ümbrusse, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Reedel katab madalrõhkkonna lõunaserv Eesti. Öösel laieneb lume ja lörtsina algav sadu üle Eesti ning läheb seejärel järk-järgult üle vihmaks. Päeval sajab Lääne-Eestis vahete-vahel vihma, sadu jääb aga nõrgemaks ja harvemaks, Kesk- ja Ida-Eestis sajab nii lörtsi kui vihma ja sadu on tihe pärastlõunani. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, öö hakul võib Kagu-Eestis veel alla 0 kraadi langeda, päeval 3 kuni 7, pärastlõunal tõuseb Lääne-Eestis kuni 9 kraadini.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahe äärest Peterburi lähistele ja selle tihedast pilvemassist sajab meil aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Öösel edelatuul veidi nõrgeneb, päeval tugevneb läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 4, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond kaugeneb, kuid selle serv ulatub veel Eestini. Vahete-vahel sajab lörtsi ja vihma. Sisemaal on tuul võrdlemisi nõrk, päeval tugevneb Lääne-Eesti rannikualadel loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja öö on vaid üksikute sajuhoogudega. Päeval tugevneb väike kõrgrõhuhari, kuid arenevatest pilverünkadest võib siin-seal vihma, sekka ka lörtsi sadada. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Teisipäeval koondub Venemaa kohale kõrgrõhuala, üle Skandinaavia laieneb aga uus madalrõhkkond. Kahe rõhkkonna piirimail tugevneb lõunatuul. Sajupilvede jõudmine sõltub sellest, kumb rõhkkondadest jõulisemaks kujuneb. Tänastel andmetel jääb tihedama saju piir veel mere kohale. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, saartel kuni 5, päeval 3 kuni 8 kraadi. Õhuvoolu kiirenemisel võib soojem õhumass jõuda ja siis kerkib temperatuur 10 kraadi lähistele.