Homme tuleb madalrõhkkonna põhjaservas vihmahoogudega, võib olla äikest. Öösel on sadusid vähem, päeva jooksul laienevad hoovihmapilved Edela-Eestis põhja poole, võib äikest olla ja pole välistatud intensiivne sadu. Puhub idatuul 3-9, päeval rannikul 13 m/s. Sooja on öösel 9 kuni 15, päeval 19 kuni 24 kraadi.

Reedeks jääb Eesti veel madalrõhkkonna mõjuvälja. Hoovihma ja äikese võimalus on suurem Haapsalu-Paide joonest lõuna pool. Puhub ida- ja kirdetuul 5-11, saartel ja rannikul 13 m/s, äikese ajal võib olla tugevamaid puhanguid. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 26 kraadi.

Laupäevaks jõuab lõunakaarest väga soe õhumass Eestisse ja tõenäoliselt püsib siin ka pühapäeval. Õhus on niiskust palju ja kuna madalrõhkkonna serv ulatub endiselt Läänemere idakaldale, siis on väga soodsad tingimused võimsate rünksajupilvede arenguks. Sadu võib tugev olla ning äikese ja tugevate tuulepuhangute oht on suur. Puhub mõõdukas idakaare tuul, pühapäeval pöördub lõunasse ja edelasse. Sooja on öösel 14 kuni 19, päeval 21 kuni 27 ja kus päikest enam, võib tõusta veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Uue nädala ilm on ikka kiiresti muutuv. Esmaspäeva ööga sajupilvede vöönd taandub. Päeva peale tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhuhari ja tuleb vaid üksikuid vihmahooge. Tuul puhub lõunakaarest. Sooja on öösel 13 kuni 18, päeval 20 kuni 25, Ida-Eestis kuni 27 kraadi.

Teisipäeval laieneb madalrõhkkond Skandinaaviast üle Läänemere ning sajud katavad päevaks Eesti. Tuul puhub idakaarest, õhtuks pöördub edelasse. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 18 kuni 23, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja sadusid jääb harvemaks. Puhub tugev edelatuul. Läänekaarest tuleb jahedamat õhku ning sooja on öösel 10 kuni 15, päeval 16 kuni 21 kraadi.