Homme liigub Eesti kohale aktiivne madalrõhkkond, mis toob kaasa rohke vihmasaju. Äikeseoht on suurem hommikul ja päeval. Tuul tugevneb hommikul puhanguti 15, saartel ja rannikul 18 m/s, Hiiumaa ja looderannikul kuni 20 m/s. Keskpäeva paiku mõneks tunniks tuul nõrgeneb, kuid tugevneb õhtuks uuesti puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 17, päeval 19 kuni 22 kraadi. Tihedas sajus langeb aga temperatuur 16 kraadi lähedale, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel sajab kohati hoovihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on 15, öösel saartel ja läänerannikul on lääne- ja loodetuule puhanguid vähemalt 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 19 kuni 23 kraadi.

Pühapäeval kandub madalrõhkkond Skandinaavia põhjaalade suunas, kuid selle lõunaserv ulatub ikka Läänemere äärde. Kohati sajab hoovihma, pole välistatud ka äike. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul, puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval tugevneb väike kõrgrõhuhari ja niiskust on vähem. Tuul puhub valdavalt edelast. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Teisipäevane ilm sõltub Peipsi tagant põhja poole liikuvast madalrõhkkonnast. Kui see ühes tiheda sajuga jääb Venemaa aladele, siis tuleb meil vaid hoogvihma. Kui aga madalrõhkkond kaldub Peipsi äärde, siis sajab idapoolsetes maakondades laialdasemalt. Tuul puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 14, rannikul kuni 17, päeval 19 kuni 21 kraadi.

Kolmapäeval kaldub madalrõhkkond Venemaalt meie poole ja vihmane vöönd laieneb Eesti kohale. Vara on öelda, kas sajuseks muutub kogu Eesti või ainult idapool. Tänastel andmetel on oodata tugevat loodetuult. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 14, rannikul kuni 17, päeval 16 kuni 22°C.

Neljapäeval katab Eestit madalrõhkkonna läänepoolne serv. Ilm on jahe, esineb sajuhooge. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 15, päeval 16 kuni 21 kraadi.