Reede päeval levib sadu ida poole, sisealadel tuleb põhiliselt lörtsi ja lund, vaid Kagu-Eestisse ei tarvitse sadu jõudagi. Puhub tugev edelatuul, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-4, saartel ja läänerannikul kuni +2 kraadi, päeval +1..+5, Kagu-Eestis võib +7 kraadini tõusta, teatas EMHI.

Laupäeval eemaldub madalrõhuvöönd ida poole, kuid õige aeglaselt. Suurema osa ajast on taevas veel pilvine ning sajab lund ja lörtsi, Lõuna-Eestis võib ka vihma tulla. Tuul pöördub põhjakaare ja läheb päeva peale tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -4..+1 kraadi, päeval on -1.+3, Kagu-Eestis kuni +7 kraadi.

Lihavõtte esimesel pühal on madalrõhuala juba Venemaal, kuid selle serva mööda jõuab meile lumepilvi. Väiksem on saju võimalus Pärnu-Rakvere joonest lääne pool. Põhja- ja kirdetuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel 0..-6, päeval 0..+4 kraadi.

Esmaspäevaks tugevneb kõrgrõhuvöönd. Öösel taanduvad viimased lumepilved Peipsi taha ja päev on suurel osal päikeseline. Põhjakaare tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel -2..-8 kraadi, lääne pool võib selge taeva all ka -10 kraadini langeda, päeval 0..+4 kraadi.

Teisipäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhuala. Ilm on sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel -2..-8, päeval +1..+5 kraadi.

Kolmapäeva öö on veel tõenäoliselt karge ja külmakraadides. Kas päevaks jõuab mahedam ja pehmem õhumass, pole veel piisavat kindlust väita.