Reedel saab Kesk-Euroopasse liikuv madalrõhkkond energiat lisaks ning suurendab survet Läänemere poole. Puhub tugev ida- ja kagutuul, puhanguid on rannikul 12-13, Saaremaal kuni 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saarte rannikul kuni +5, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval jätkub Kesk-Euroopa poolt madalrõhkkonna tugev surve Läänemere ümbrusele. Samal ajal püsib võimas suurtesse kõrgustesse ulatuv kõrgrõhuala Valge mere lähedal. Kahe rõhuala vastasseisu tõttu ida- ja kagutuul tugev, puhanguid mandril 12, saartel kuni 18 kuni 20 meetrit sekundis. Vähest vihma võib sadada algul Liivi lahel ja Saaremaal, pühapäeval ka Lõuna-Eestis. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, saarte rannikul on kuni +6, päeval 4 kuni 7 kraadi.

Esmaspäeval kahe rõhuala jõuline vastasseis tasapisi leeveneb ning kagu- ja idatuul nõrgeneb, saartel ulatuvad tuuleiilid siiski veel kuni 15 meetrini sekundis. Eesti lõunaservas ja Saaremaal võib ka sadada, kuid sajuhulk peaks väike olema. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +6, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Teisipäeval on Läänemerel nüüd juba nõrgenev madalrõhuala, võib sadada nii vihma kui lörtsi. Idakaare tuul on veel puhanguline. Õhutemperatuur on öösel ja päeval 0 kuni +6 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval madalrõhuala hääbub, tõenäoliselt Venemaa kõrgrõhuala laieneb taas üle Baltimaade. Sel juhul on ilm kuiv ja öösel miinustemperatuur valitsemas. Tuul on nõrk.