Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala serv, Venemaad katab aga võimas kõrgrõhuala ning Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile. Mandril sajab aeg-ajalt sajab vihma, õhtul läheb sadu üle lörtsiks. Saartel on saju võimalus väiksem. Öösel puhub veel võrdlemisi tugev kagutuul, päevaks tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +4 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Reedel suundub lõunavoolus üle Eesti Soome madalrõhuvöönd, milles arenev osatsüklon muutub päeva jooksul aktiivsemaks. Sajab enamasti lörtsi, mandril ka lund, saartel võib ka vihma tulla. Tuul puhub öösel Ida-Eestis enamasti kagust, Lääne-Eestis läänekaarest ja on mõõduka tugevusega, päeval pöördub kõikjal edelasse ja läände ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +1, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Laupäeva öösel madalrõhkkond eemaldub ja päeval saab veidi mõjusamaks idapoolne kõrgrõhuala. Mõnes kohas sajab veidi lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval laieneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna serv Läänemere kohale. Kohati sajab lörtsi või lund. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +2.

Esmaspäeval ulatub madalrõhkkond servaga Eesti kohale. Sajab lörtsi ja lund, Lõuna-Eestis võib päeval ka vihma tulla. Idakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval 0 kuni +2.

Teisipäeval läheneb lõuna poolt uus madalrõhkkond ja võib päeva peale mõjusamaks muutuda. Sajab lörtsi ja lund, õhtu poole muutub sadu tõenäoliselt laialdasemaks. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +2.

Kolmapäevaks on prognoospilt vastuoluline. Kui lõunapoolne madalrõhkkond suudab põhja poole tungida ja Eesti idapiiri tagant möödub, siis toob see meile tiheda lörtsi- ja lumesaju ning tõstab kirdetuule tugevaks ning temperatuur on nullilähedane võib napilt miinuspoolel. Kõrgrõhkkonna jõulisemal tugevnemisel on saju võimalus väiksem ja ilm külmem.